Ostale novosti iz Panasonica

VRF Design također je obnovljen

20/05/2013

VRF Design softver ažuriran je novim, intuitivnijim i funkcionalnijim sučeljem. Nove značajke omogućuju međusobnu razmjenu sa shematskim prikazima i shemama spajanja i korištenje sastavnica ili realnog mjerila koji uključuje održavanje i servisne prostore.

Etherea model osvojio je 2013. godine IF nagradu za dizajn proizvoda

07/05/2013

IF nagrada jedna je od najprestižnijih nagrada u Europi i dodijeljena je Panasonic proizvodima za domaćinstvo za inovativni dizajn, primijenjenu tehnologiju koja promiče maksimalnu uštedu energije i najnovije sustave pročišćavanja, ovlaživanja i daljinskog upravljanja putem pametnih telefona, tableta ili osobnih računala.

Novi Panasonic PROClub: novi izgled i više sadržaja za profesionalce u području klimatizacije

05/05/2013

Panasonic je redizajnirao PROClub platformu kako bi ponudio intuitivniji i elegantniji izgled kao i nove sadržaje poput korisnički prilagodljivih kataloga, marketinških materijala za trgovine i mjesta prodaje, trenutne promotivne ponude, certifikate koje je moguće preuzeti i detaljne informacije o obuci.

Nove zračne zavjese kompatibilne s ECOi i PACi vanjskim jedinicama

25/04/2013

Zračne zavjese smještene na ulazima u zgrade ili između dva klimatizacijskim uvjetima različito definirana prostora imaju različite primjene u klimatizaciji Uređaj stvara zračnu pregradu omogućavajući da se prostorija i dalje grije ili hladi čak i kad se vrata te prostorije automatski otvaraju i zatvaraju.
Prethodna
1 u 4
Sljedeća