See below an installation example

Hoteldak

Optie A: Hybride oplossing. Gas + elektrisch: Indien grote hoeveelheden warm en koud water nodig zijn. 

Optie B: Volledige elektrische 2- en 3-pijps oplossing. Indien flexibiliteit nodig is en de beschikbaarheid van elektriciteit geen beperkingen oplevert.

Optie: Hybride systeem.

Profiteer van gas en elektriciteit voor de meest efficiënte prestaties en maximale energiebesparingen.

See product
ECO G (gaswarmtepomp).

ECO G gas VRF is ontworpen voor gebouwen waar de beschikbaarheid van elektriciteit beperkt is of CO2-emissies moeten worden teruggedrongen. Sanitair warm water wordt gedurende het volledige jaar gratis geproduceerd.

See product
TKEA buitenunit voor serverruimte.

Stabiele koeling, nonstop, zelfs bij -20°C en met een hoge efficiëntie. Geschikt voor continue werking en kan eenvoudig worden verbonden met twee systemen waartussen automatisch wordt geschakeld om zeker te stellen dat serverruimten koel blijven.

See product
Luchtbehandelingskits voor efficiënte ventilatie.

De nieuwe luchtbehandelingskit (AHU-kit) is speciaal ontworpen om de efficiëntie te verbeteren van het voorverwarmings- of voorkoelproces van de ventilatie.

See product
Productie van warm water en buffervat.

Panasonic heeft een brede reeks efficiënte boilers en buffervaten ontwikkeld.

See product
Hydronische units.

Voor het verkrijgen van warm en koud water voor verwarming en koeling (Aquarea luchtradiatoren, vloerverwarming, radiatoren, etc.)

See product
ECOi (elektrische VRF).

ECOi elektrische VRF is specifiek ontworpen voor de meest veeleisende hotels. Een zeer efficiënt systeem. Met een breder temperatuurbereik om verwarming te leveren bij buitentemperaturen tot -20°C.

See product
PRO-HT Tank.

DHW tank met maximale uitlaattemperatuur van 65 °C. De ideale oplossing voor een grote vraag naar warm water voor onder meer douches en zwembaden.

See product
Directe lekdetectiemethode met het oog op veiligheid.

Het Panasonic afpompsysteem voldoet aan de eisen van de Safety of Building Occupant (BS-EN378). De veiligste oplossing voor hotelkamers.

See product

Hotelvloer

Kanaalmodel ontworpen voor hotelkamers

Het F2 Type kanaalmodel met variabele statische druk is specifiek ontworpen voor toepassingen die vaste vierkante luchtkanalen vereisen. De interne filter wordt standaard meegeleverd.

See product
90x90 cassette with nanoe™ X

VRF met grote capaciteit. Vertrouwde kracht en hoge efficiëntie. Deze cassettes zijn voorzien van vernieuwde Econavi en nanoe™ X luchtzuiveringssystemen.

See product
Panasonic AC Smart Cloud

Krijg vanaf één apparaat controle over al uw locaties wereldwijd. Centraliseer het beheer van uw bedrijfslocaties, vanaf iedere locatie en 24/7.

See product

Hotelkamers

Verlichtingsbeheer
See product
Wandsensor PAW-WMS-AC (-DC)
See product
Alle behoeften voor hotelkamers geïntegreerd in één apparaat

Kaartschakelaar. Bediening voor verwarming en koeling, beheer van verlichting en beheer van ramen. Kan worden verbonden met Modbus.

See product
Raamcontact PAW-DWC
See product
Plafondmodel bewegingssensor PAW-CMS-AC (-DC)
See product

Hotel begane grond

Brede reeks binnenunits.

Complete reeks binnenunits voor iedere behoefte. Alle units worden geleverd met een temperatuursensor en leveren een lage geluidsproductie om maximaal gastcomfort te garanderen. Van 1,50kW tot 30,00kW.

See product
Panasonic AC Smart Cloud.

Krijg controle over uw locaties wereldwijd vanaf één apparaat. Centraliseer het beheer van uw bedrijfslocaties, vanaf iedere locatie en 24/7.

See product
Protocolvriendelijk.

Meer flexibiliteit voor integratie in uw KNX / Modbus / LonWorks / BACnet projecten voor volledige bidirectionele monitoring en beheer van alle functionele waarden.

See product
TKEA buitenunit voor serverruimte.

Stabiele koeling, nonstop, zelfs bij -20°C en met een hoge efficiëntie. Geschikt voor continue werking. Kan eenvoudig worden verbonden met twee systemen en hiertussen schakelen om zeker te stellen dat serverruimten koel blijven.

See product
Luchtgordijn met DX-spoel.

De Panasonic reeks luchtgordijnen is ontworpen voor een soepele werking en efficiënte prestaties.

See product
Koelunit met natuurlijk koudemiddel

Panasonic CO2-koelunit is de natuurlijke keuze voor een energiebesparende en milieuvriendelijke oplossing.

See product

Hotelkelder

Maximale besparingen op de productie van warm water.

Gratis warm water voor zwembaden en wasmachines dankzij restwarmte geproduceerd door de ECO G units.

See product