Innovatieve oplossingen voor winkels

Verwarmings- en koeloplossingen
Panasonic heeft oplossingen ontwikkeld voor toepassingen in winkels en kantoren waar return on investment een belangrijke rol speelt. Het comfort in de winkel is cruciaal voor een goede klantervaring in de winkel. 
Op het lokale beheerpaneel of in het nieuwe cloud gebaseerde beheersysteem van Panasonic kan de status van het verwarmings- en koelingssysteem gedetailleerd worden weergegeven, geanalyseerd en geoptimaliseerd om efficiëntie te garanderen, de looptijd te reduceren en de levensduur van de units te vergroten. 
Acht redenen waarom Panasonic de beste oplossing is voor uw winkel:
  1. Een volledige oplossing
  2. Flexibel en aanpasbaar
  3. ‘Groen’ met de laagste CO2-emissies
  4. Een hoog comfort en maximale tevredenheid
  5. Kan op ieder gewenst moment worden uitgebreid
  6. Het meest efficiënte systeem
  7. Hoge kwaliteit service met Panasonic Pro Partner installateurs
  8. Het systeem blijft functioneren, zelfs als de stroomvoorziening naar 25% van de binnenunits wordt onderbroken
1. Multi energieoplossingen, gas of elektrisch
De multi energieoplossingen (gas en elektrisch) van Panasonic combineren energiebesparingen met flexibele installatiemogelijkheden. Oplossingen van Panasonic kunnen worden verbonden met direct expansie systemen, watergekoelde installaties en ventilatiesystemen zoals luchtbehandelingsunits. 
A: Gasgedreven VRF. ECO G
B: Elektrische VRF. ECOi
C: Elektrische VRF. Mini ECOi
D: Elektrische 1x1. PACi
E: Elektrische lucht-water. Aquarea

2. PKEA buitenunit voor serverruimten
Non-stop stabiele koeling bij temperaturen tot -20°C met een hoge efficiëntie. Geschikt voor continu gebruik en kan eenvoudig worden verbonden met twee systemen om automatisch te kunnen schakelen en zeker te stellen dat serverruimten op de optimale temperatuur opereren. 

3. Beheer op uw manier
Een breed scala aan beheermogelijkheden zijn beschikbaar, variërend van eenvoudig beheer voor individuele gebruikers tot het beheer van het volledige systeem via remote access functionaliteit. Een aanraakscherm, webserver, monitoring van het energieverbruik en beheer via een smartphone… alles is mogelijk.
4. Econavi sensor
De nieuwe Econavi sensor detecteert de aanwezigheid van mensen in de kamer en past het PACi of VRF airconditioningsysteem hier geruisloos op aan. Hierdoor verbetert de sensor uw comfort en maximaliseert uw energiebesparing.

5. Brede reeks binnenunits
Deze complete reeks binnenunits voldoet aan iedere wens. Alle units worden geleverd met een temperatuursensor op de luchtinlaat en een lage geluidsproductie om maximaal comfort voor gasten te garanderen. Beschikbaar met een capaciteit van 1,5kW tot 30kW. 

6. Krachtige en efficiënte hide away binnenunit
Superstille units leveren een ideale luchtvoorziening voor hotelkamers. De units, die beschikbaar zijn met een capaciteit vanaf 1,5kW, zorgen zelfs in kleine kamers voor een nauwkeurig behoud van de gewenste temperatuur. De units zijn beschikbaar in twee modellen: een compact model voor ruimten met een beperkte hoogte (MM unit met een diepte van slechts 200mm) en een model dat 100% verse lucht mogelijk maakt (MF). 

7. Luchtgordijn met DX-spoel
De reeks luchtgordijnen van Panasonic is ontworpen voor een soepele werking en efficiënte prestaties.
8. Protocolvriendelijk
Het systeem is zeer flexibel en kan worden geïntegreerd in uw KNX / EnOcean / Modbus / LonWorks / BACnet projects. Dit maakt bidirectionele monitoring en het beheer van alle functionerende parameters mogelijk. Het volledige systeem kan zowel lokaal als op afstand in bidirectionele modus worden beheerd.

9. Luchtbehandelingskit voor efficiënte ventilatie
De nieuwe AHU kit is speciaal ontworpen om de efficiëntie te verbeteren van het voorverwarmings- of voorkoelingsproces van de ventilatie.

10. Warmteterugwinunit voor een efficiënte werking
Panasonic warmteterugwinventilatoren kunnen de efficiëntie vergroten door de warmte die door de ventilatie verloren gaat op efficiënte wijze terug te winnen.