Big PACi 8-10PK

PACi Elite met grote capaciteit 
Betrouwbaar vermogen en hoge efficiëntie

Panasonic series PE2 Big PACi

Betere deellast (10% ~ 100%) / Flexibelere leidingen / 0-10V-vraagsturing
Energiebesparende functies / LBK-aansluitkit / 1 tot 4 binnenunits

Inverter +
Bluefin-antiroestcoating
R22-vernieuwing
5 jaar garantie
Het 8-10PK-systeem van Panasonic is bij uitstek geschikt voor toepassing in grote retailomgevingen en andere omvangrijke ruimten waar de hogere capaciteit van VRF-systemen niet nodig is. Het systeem kan worden verbonden met 1 kanaal tot vier binnenunits (kanaalmodel, cassette, wandmodel of plafondmodel).
Panasonic slaat nieuwe wegen in met de mogelijkheid hoge prestaties en vermogen in een kleine ruimte te realiseren. Het 8-10PK-systeem van Panasonic is bij uitstek geschikt voor toepassing in grote retailomgevingen en andere omvangrijke ruimten waar de hogere capaciteit van VRF-systemen niet nodig is. Het lichtgewicht en compacte ontwerp vereenvoudigt installatie in commerciële ruimten. Het systeem met dubbele ventilator bespaart waardevolle vloerruimte in verhouding met een traditionele 8-10PK systemen, die groter zijn en daardoor meer ruimte in beslag nemen.

Alle nieuwe 'A'-functies
· 0-10V-vraagsturing via de CZ-CAPBC2
· Piekreductie plannen
· Geavanceerde energiebesparende functionaliteiten beschikbaar in de Elite-serie
· Compact ontwerp: Geschikte afmetingen voor installatie op balkons
· Geschikt voor kleine en middelgrote projecten: Het leidingontwerp is geschikt voor licht commerciële en residentiële projecten
Groter oppervlak van de warmtewisselaar
De nieuw ontworpen warmtewisselaar heeft een 8% groter oppervlak dan het conventionele model. Dit grotere oppervlak zorgt voor hoge prestaties qua warmtewisselingseffect. Bovendien verhoogt het zeer efficiënte leidingpatroon de prestaties van de warmtewisselaar met 5%.

Bluefin
De prestaties van een airconditioner worden grotendeels bepaald door de condensor, die bestand is tegen zoute lucht, wind, stof en andere corrosieve invloeden. Panasonic heeft de levensduur van zijn condensor weten te verlengen door deze te voorzien van onze originele antiroestcoating. Door deze speciale coating kunt u langer genieten van betrouwbaar comfort en bespaart u kosten op lange termijn.

PE2 vs. PE1 series


PE2
Luchtvolume (m3/min): 150
Oppervlakte van de warmtewisselaar (m2): 4,03
Afmetingen van het chassis (mm): 1.500 x 980 x 370
PE1
Luchtvolume (m3/min): 118
Oppervlakte van de warmtewisselaar (m2): 3,73
Afmetingen van het chassis (mm): 1.526 x 940 x 340

Verbetering


Luchtvolume (m3/min)
27%

Oppervlakte van de warmtewisselaar (m2)
8%

Afmetingen van het chassis (mm)
12%Compatibel met alle Panasonic connectiviteitsoplossingen

Ontdek meer