Nieuw thuisgebruik 2016. Hoge besparingen, hogere efficiëntie, mooier ontwerp en meer comfort dan ooit tevoren

Panasonic heeft de nieuwe 2016 reeks producten voor u ontwikkeld, die beter zijn dan ooit. Panasonic airconditioners zijn ontworpen om u meer dan alleen verwarming of koeling voor uw woning te bieden. 
Nieuwe Heatcharge

De nieuwe Panasonic Heatcharge levert krachtige en betrouwbare verwarming, zelfs bij de laagste wintertemperaturen. De A+++ klasse warmtepompen leveren constante verwarming en comfort, zelfs tijdens het ontdooiingsproces.  

Ontdek meer
Nieuwe Etherea

Met zijn nieuwe dunne ontwerp - beschikbaar in elegant metallic, mat zilver, mat wit en hoogglans wit -, uitstekende A+++ efficiëntie, comfort en gezonde lucht is de nieuwe Etherea 2016 aan zowel de binnen- als buitenzijde perfect. 

Ontdek meer
Nieuwe TZ

Met zijn uitstekende energielabel van A++/A+ is de nieuwe 2016 generatie TZ goede prestaties en capaciteit leveren bij een buitentemperatuur tot -15°C in verwarmingsmodus. 

Ontdek meer

Wat maakt Panasonic anders?

Een ‘kleine’ verandering die alles verandert
Niet iedereen is klaar voor verandering. Er zijn sommige die zich tegen de toekomst verzetten. Bij Panasonic geloven we echter in technologieën die het leven van mensen verbeteren. Dit is dan ook de reden dat wij een nieuwe generatie airconditioners op basis van het koudemiddel R32 op de markt brengen: de toestellen zijn eenvoudiger te installeren, milieuvriendelijker en besparen energie. 
Het resultaat? Een betere zorg voor zowel mensen als de planeet. Er zullen altijd mensen zijn die zich verzetten tegen verandering. Wij zeggen echter: Vaarwel gisteren. Hallo R32.

Ontdek meer
nanoe verbetert de luchtkwaliteit met nieuwe elektrostatisch vernevelde nano-waterdeeltjes
nanoe verbetert de voordelen van verstoren elektrostatische waterdeeltjes dankzij experimenten.
De voordelen lopen uiteen van het weren van virussen van bacteriën, tot het tegengaan van zowel schimmels als allergenen en het hydrateren van de huid. 
Experimenten door universiteiten en onderzoeksinstellingen hebben de effecten van nanoe aangetoond. Wereldwijd wordt de aandacht op deze baanbrekende technologie gericht, die de sleutel kan zijn om tot optimale luchtzuivering te komen.

Ontdek meer
Intelligente Econavi sensoren. Ontdek hoe energiebesparingen gerealiseerd kunnen worden
Wanneer u zich ontspant tijdens het kijken naar de televisie draait de airconditioner doorgaans op een constante temperatuurinstellingen. Econavi detecteert en vermindert verspilling op de juiste manier. Dit kan leiden tot energiebesparingen van 38 procent op de koeling
Door hightech sensoren te gebruiken en nauwkeurige beheerprogramma's analyseert Econavi de omstandigheden in de ruimte en past het koelvermogen hierop aan. Econavi is slim genoeg om zijn werk op de juiste locaties te doen om u betere energiebesparingen te leveren. 

Ontdek meer