NIEUW TZ met wandbevestiging

De nieuwe TZ inverter-modellen zijn krachtig, efficiënt, dragen het zeer duurzame energielabel A++/A+ en zijn daarmee uniek in de markt!
De TZ functioneert in verwarmingsmodus bij een buitentemperatuur tot -15°C, en in koelingmodus bij een temperatuur tot -10°C; in beide gevallen met een hoge efficiëntie en ruim voldoende capaciteit!
Krachtige, efficiënte verwarming
· NIEUW! Duurzaam koudemiddel R32
· NIEUW! Nieuwe vormgeving
· Bedrade afstandsbediening (optioneel)
· Volledig aanbod aan standaard-invertermodellen
· Superstil! Slechts 20 dB(A) geluidsproductie
· Indrukwekkende energiebesparing
· Grote leidingafstanden mogelijk (oplopend van 15 tot  30 meter)
· Brede capaciteitsrange: KIT-TZ9/12/15/18/24-SKE
De toestellen in de nieuwe TZ-serie voldoen volledig aan de wensen van veeleisende klanten en verminderen tegelijkertijd de impact op het milieu. Bovendien zijn ze ontworpen voor gebruik van de nieuwe generatie koudemiddel.   
Door vanaf de basis een volledig nieuw model te ontwikkelen, garanderen we dat u de nieuwste en meest innovatieve warmtepomptechnologie in huis haalt. De moderne vormgeving ervan past in ieder interieur. Bovendien is in de TZ-productlijn de nieuwste generatie compressoren toegepast zodat de toestellen geschikt zijn voor gebruik van het nieuwe koudemiddel R32. Dankzij de duurzame eigenschappen van dit middel levert het een belangrijke bijdrage voor Europese landen die aan hun milieudoelstellingen willen voldoen. R32 zal in de eerstvolgende jaren dan ook de nieuwe koudemiddelstandaard worden.
Stille omgeving en een ontspannen sfeer: 20 dB(A)
We zijn erin geslaagd om een van de meest stille airconditioners te ontwikkelen die beschikbaar is op de markt. Binnenshuis is het geluid van de Panasonic inverter-airconditioner verlaagd doordat het uitgaand vermogen voortdurend wordt aangepast om een meer precieze temperatuursturing mogelijk te maken. 
A: De stille modus vermindert de geluidsproductie tot 20 dB *, voor comfortabele nachtrust. 
B: Het geluidsniveau is 5 dB lager dan tijdens de normale werking

* KIT-TZ9 / TZ12-SKE: In de stille modus bij koeling met een lage ventilatorsnelheid.
Hoge efficiëntie
De nieuwe TZ invertermodellen zijn krachtig en efficiënt. Ze dragen het uitstekende energielabel A ++/ A +, wat uniek is in de markt! De TZ kan tot een buitentemperatuur van -15 °C verwarmen en tot een buitentemperatuur van -10 °C koelen,  met een hoge efficiëntie en ruim voldoende capaciteit! Bovendien draagt het toestel bij aan een ongekend lage energie-jaarrekening.
Breed assortiment en krachtig vermogen
Doordat hij in vijf verschillende capaciteiten kan worden geleverd, past de nieuwe TZ in vrijwel iedere ruimte: van een kleine slaapkamer tot een grote woonkamer. Daarbij is de perfecte balans tussen toestelcapaciteit en kamervolume van belang. Door het toestel optimaal af te stemmen op de ruimte, wordt een soepele werking gegarandeerd: de ingestelde temperatuur wordt snel bereikt en vervolgens tegen lage kosten en bij een zeer laag geluidsniveau gehandhaafd. Een andere reden waarom een brede range aan capaciteiten belangrijk is, is dat zo kan worden voorkomen dat een toestel met een te kleine capaciteit wordt geïnstalleerd. Als dat laatste gebeurt zal het systeem continu op een te hoog vermogen werken, met hogere energiekosten en een kortere levensduur als gevolg. Zelfs een capaciteit die slechts 10 procent te laag is heeft al een een negatieve invloed op de energierekening.
Inverter-technologie
De inverter-aironditioners van Panasonic beschillen over de flexibiliteit om de rotatiesnelheid van de compressor te variëren. Hierdoor kost het minder energie om de ingestelde temperatuur te handhaven, en bovendien wordt de kamer sneller gekoeld na het opstarten. Zo bespaart u nog meer op uw elektriciteitsrekening terwijl u het comform van een gekoelde woonomgeving houdt. 
GEEN INVERTER Start traag op. Het duurt langer om de ingestelde temperatuur te bereiken. De temperatuur schommelt vervolgens tussen de twee grenswaarden en wordt nooit stabiel. De temperatuur daalt en stijgt snel, wat leidt tot verbruikspieken.

INVERTER Bereikt de gewenste temperatuur snel. Past de temperatuur aan: dit levert meer comfort en meer besparingen. Houdt de temperatuur continu op een comfortabel niveau.
Internet Controle PA - AC - WIFI - 1
Energieverbruik in beeld 
Bedien overal uw airconditioning, waar u ook bent. Houd controle over  comforniveau en efficiëntie, bij het laagst mogelijke energiegebruik.
Gebruik hiervoor de internetverbinding van uw smartphone, tablet of pc. De Etherea Wifi-accessoire wordt bedraad aangesloten op het toestel en biedt volledige bi-directionele connectiviteit: zo krijgt u inzicht in energiegebruik, foutcodes, enz. (optioneel).
Panasonic beveelt R32 aan, omdat het milieuvriendelijk is
In tegenstelling tot R22 heeft R32 geen schadelijke invloed op de ozonlaag, en de potentiële bijdrage van R32 aan de opwarming van de aarde is, anders dan die van R410A,  slechts zeer gering. R32 is het koudemiddel van de toekomst.
R32 is het koudemiddel van de toekomst.
A: Koelvermogen (kW)
B: COP
C: Volume (kg )
D: GWP
E: CO2-equivalent bij emissie
Voor meer informatie kunt u de brochure downloaden