Aquarea HT is ideaal voor renovaties: een groene energiebron in combinatie met bestaande radiatoren

Vervang een traditionele warmtebron (zoals olie of gas) met Aquarea HT, maar behoudt uw bestaande radiatoren om zo min mogelijk overlast in uw woning te veroorzaken. Beschikbaar met een vermogen van 9 tot 12kW. De Aquarea HT is voor huizen met traditionele hoge temperatuur radiatoren (zoals gegoten radiatoren) de meest geschikte oplossing. Aquarea HT levert water met een temperatuur van 65°C, zelfs bij buitentemperaturen tot -15°C. Aquarea HT is in staat met uitsluitend de warmtepomp warm water van 65°C te leveren.
Panasonic Aquarea HT is zeer efficiënt, zelfs bij lage temperaturen.

Verwarmingscapaciteit van een 9 kW HT (WH-SHF09F3E5)
COP (prestatiecoëfficiënt)
1. Verwarmingscapaciteit van een 9 kW HT / 2. Water 35 ºC / 3. Water 55 ºC / 4. Water 65 ºC

Panasonic Aquarea HT is zeer efficiënt, zelfs bij lage temperaturen

Aquarea HT: Hoge besparingen en een lage CO2-uitstoot
De resultaten die het vervangen van een traditioneel verwarmingssysteem door een Aquarea HT oplevert zijn duidelijk: lagere kosten en de laagste CO2-emissies. Panasonic warmtepompen zijn aanzienlijk efficiënter dan gas boilers en helpen u de energiedoelstellingen voor uw woning eenvoudig te behalen.

Jaarlijkse besparing met Aquarea HT
Kosten (voor een huis van 170m² met een energieverlies van 40 W/m² in centraal Europa en een buitentemperatuur van minimaal -10°C).

1. Euro per jaar / 2. Panasonic warmtepomp / 3. Olie / 4. Gas
Slimme bivalente werking
De Aquarea HPM (Heat Pump Manager) maakt het mogelijk verschillende warmtebronnen te combineren en afhankelijk van de instellingen van de gebruiker de meest geschikte bron te gebruiken. Deze slimme manier van werken zorgt dat u op ieder moment de meest geschikte bron gebruikt.
Als het dus noodzakelijk is een gas- of olie-gebaseerde verwarming te combineren met een warmtepomp is Aquarea HPM simpelweg de beste oplossing. 
Beheer van de warmtepomp en boiler met warm water voor thuisgebruik met PAW-HPM12ZONELCD-U