Een verlangen om waardevolle dingen te creëren


Zeven principes van Panasonic Corporation

Bijdragen aan de maatschappij

Wij zetten ons ten allen tijde in overeenstemming met de Basic Management Objective in om onze verantwoordelijkheid als industrialisten te nemen ten opzichte van de gemeenschappen waarin wij actief zijn.

Eerlijkheid

We zijn eerlijk in al onze zakelijke activiteiten en persoonlijke omgang. Ongeacht hoe getalenteerd we zijn en breed onze kennis is, zonder persoonlijke integriteit kunnen we het respect van anderen niet winnen en ons zelfrespect niet vergroten.

Samenwerking en teamgeest

We zetten ons vermogen om gedeelde doelen te realiseren in. Ongeacht hoe getalenteerd we als industrialisten zijn, zonder samenwerking en teamgeest zijn we alleen in naam een bedrijf.

Onvermoeide inzet voor verbetering

We streven continu naar het verbeteren van ons vermogen om via onze zakelijke activiteiten bij te dragen aan de maatschappij. Alleen via deze onvermoeide inzet kunnen we onze Basic Management Objective vervullen en helpen bij het realiseren van duurzame vrede en welvaart.

Beleefdheid en bescheidenheid

We zullen altijd hartelijk en bescheiden zijn en zowel de rechten als behoeften van anderen respecteren om gezonde sociale relaties te versterken en de kwaliteit van leven in onze gemeenschappen te verbeteren.

Aanpassingsvermogen

We passen continu onze denkwijze en gedrag aan op de continu veranderende omstandigheden om ons heen, waarbij we zorg dragen in harmonie met de natuur te handelen om voortgang en succes in onze activiteiten te verzekeren.


Dankbaarheid

We handelen uit een gevoel van dankbaarheid voor alle voordelen die we hebben ontvangen, en zijn zeker dat deze houding een bron zal zijn voor vreugde en vitaliteit. Dit stelt ons in staat ieder obstakel dat wij tegenkomen te overwinnen.
Geschiedenis van de Air Conditioning GroupEerste room air conditioner gelanceerd voor thuisgebruik.Start van de productie van absorptiechillers.


Panasonic lanceert de eerste zeer efficiënte lucht-water warmtepomp in Japan.


Panasonic is de eerste Japanse airconditioningfabrikant in Europa.


Introduceert de eerste gaswarmtepomp VRF-airconditioner.


Introduceert het eerste 3-pijps VRF-systeem voor verwarmen en koelen ter wereld. 


De eerste airconditioner ter wereld met nanoe™


Nieuw Etherea concept: hoge efficiëntie en hoge prestaties in combinatie met een geweldig ontwerp.


Nieuw Aquarea. Panasonic introduceert het nieuwe, innovatieve en duurzame energiesysteem Aquarea in Europa.


Nieuwe gaswarmtepompen van Panasonic. De gasgedreven VRF-systemen zijn ideaal voor projecten die energiebeperkingen kennen.


CO2-koelmachines in Europa. De ideale oplossing voor supermarkten, winkels en tankstations.


Nieuw VRF-systeem ECOi EX met uitzonderlijke energiebesparende prestaties. 


Het eerste hybride systeem met VRF en gaswarmtepomp in Europa.


Panasonic introduceert een nieuwe chillers genaamd ECOi-W.

De 60-jarige geschiedenis van Panasonic