PRO Awards ’21

Zet uw werk in de schijnwerpers en schrijf u in voor de Panasonic PRO Awards 2021


Dit prestigieuze Europese programma loopt al sinds 2014 en viert hoogwaardige installaties, innovatie en uitmuntendheid in projecten die de HVAC+R-oplossingen van Panasonic bevatten in een breed scala van markten.


Heeft u een opvallend Panasonic-installatieproject dat erkenning verdient? Zo ja, schrijf u dan nu in en maak kans om te winnen!


Winnaars worden in artikelen in heel Europa vermeld en winnen ook een trip naar Japan om een Panasonic-faciliteit te bezoeken.


Categorieën

Aanmeldingen die het gebruik van Panasonic oplossingen demonstreren kunnen worden aangemeld in de volgende categorieën:


Beste residentiële project

Het creëren van een comfortabele omgeving in huis is cruciaal. Vandaag de dag moeten huizen de juiste omgeving bieden om te wonen, werken en spelen. 


Lees verder


Beste detailhandelproject

Detailhandelprojecten zijn erg gevarieerd, van winkelcentra en supermarkten tot gemakswinkels en tankstations. Deze categorie is breed. 


Lees verder


Beste commerciële project

Commerciële toepassingen kunnen vaak veeleisend zijn, met beperkingen op de locatie, strakke planningen en hoge prestatievereisten. 

Lees verder


Beste horecaproject 

Hotels, restaurants en andere horecagelegenheden stellen vaak enorme eisen, die fluctuerend zijn, waardoor vele uitdagingen ontstaan...


Lees verder


Awardcategorieën op basis van juryselectie 


Het jurypaneel van dit jaar selecteert vier additionele winnaars in de volgende categorieën:


Beste innovatieve project

Het project dat in deze categorie wint demonstreert flair en vooruitstrevendheid in zijn aanpak, en laat zien hoe goed het project aan de opdracht voldeed en de doelstellingen bereikte.


Beste duurzame project

Dit project komt overeen met de milieuvisie van Panasonic en maakt gebruik van de meest energiezuinige oplossingen voor een groenere toekomst.


Beste Panasonic-oplossing 

Voor deze award zullen de juryleden kijken hoe de deelnemer een oplossing heeft ontworpen met Panasonic-apparatuur om de klant de optimale oplossing te bieden.


Beste nanoe™ X-project

Nu de wereld zich richt op luchtkwaliteit en bescherming, is dit een bijzonder belangrijke categorie. De juryleden zullen een project belonen dat de voordelen van nanoe™ X-technologie demonstreert.
Beste koelingsproject

De juryleden zullen binnen alle toepassingsgebieden een specifiek project uitlichten waarbij CO2-condensoren van Panasonic zijn gebruikt om echte voordelen aan de klant te leveren.
Beste connectiviteitsproject

In een wereld waarin iedereen altijd met elkaar verbonden is, zullen de juryleden een project belonen dat duidelijk blijk geeft van een hoog niveau van begrip met betrekking tot het belang van connectiviteit, en dat de effectiviteit ervan aantoont voor installateurs en eindgebruikers.
De deadline voor het inzenden van projecten is 15 November 2021.


Veel succes!