Europees jurypaneel


Een prestigieus jurypaneel uit Europa is door Panasonic samengesteld, met leidende vertegenwoordigers uit verschillende sectoren zoals architectuur en gebouwservices. 


Het jurypaneel selecteert de winnaars na het boordelen van algemene criteria met betrekking tot de briefing van de client, efficiëntie van het project, technische innovaties en vakmanschap.

In iedere categorie zijn ook eigen categoriegebonden criteria van toepassing. Kijk op de categoriepagina voor de details. 


De beoordeling vindt plaats in november '21, waarna de resultaten in december '21 bekend worden. Tot dan!
PFS:

Jean Pradere, penningmeester van de Franse Heat Pump Association (AFPAC)

Jean Pradere brengt uitgebreide ervaring naar het jurypaneel, zowel in het veld als achter de schermen van de HVAC-industrie. Jean is zijn carrière begonnen als engineer en hij heeft ook aan de marketingzijde van de HVAC-sector gewerkt. Later werd hij vice-directeur van een HVAC-fabrikant, waarna hij anderen ondersteunde door het delen van zijn kennis als vrijwilliger. Jean ondersteunt momenteel onze industrie als penningmeester van de Franse Heat Pump Association (AFPAC) en de Franse HVAC associatie (AICVF).


PDE:

Wolfgang Zaremski

directeur van ASERCOM

Wolfgang Zaremski, is onlangs verkozen tot directeur van ASERCOM. Eerder was hij directeur van directeur van de Duitse vereniging voor Airconditioninginstallateurs (VDFK) en vervulde verschillende leiderschapsposities in zijn 40-jarige HVAC-carrière. Zo was hij onder meer managing partner bij een specialist in koeling en airconditioning. Wolfgang is gepassioneerd betrokken bij standaardisering en regulatorische zaken die impact hebben op onze sector. 


PIB:

Juan Travesí Cabetas

Vice President van de Spaanse Technische Associatie voor Airconditioning (ATECYR)

Juan Travesí Cabetas is vice-president van de Spaanse Technische Associatie voor Airconditioning (ATECYR) en beschikt over 25 jaar ervaring in de HVAC- en technische industrie. Hij heeft ook de technische leiding in handen over een prestigieus Spaans technisch bedrijf: ACH. Juan zet zijn expertise in energieconservatie in voor het leveren van een bijdrage aan het verbeteren van airconditioning in verschillende high-profile commerciële omgevingen. Denk hierbij aan een terminal van het Fuerteventura Airport, het Universiteitsziekenhuis van Asturias en een ziekenhuis in Salamanca. Hij brengt uitgebreide kennis over energietrends en -prestaties naar het jurypaneel. 


PSEE:

Kisapáti Szilárd

HVAC Technicus van het Jaar ´18