Prijzen ’21


De Panasonic PRO Awards vieren het beste in HVAC+R projecten die innovatie en uitmuntendheid met Panasonic oplossingen demonstreren. De winnende projecten worden getoond in editorials in Europa. Ook kunnen deelnemers fantastische prijzen winnen...

Topprijs in iedere categorie

Onvergetelijke reis naar Panasonic Japan


De winnaar in iedere categorie ontvangt een uitnodiging voor een reis naar Japan, inclusief een bezoek aan het wereldwijde hoofdkantoor van Panasonic en de baanbrekende Fujisawa Sustainable Smart Town in de omgeving van Tokio. Met ongeveer 1.000 woningen is Smart Town gebouwd op de plek waar voorheen een Panasonic fabriek stond. De infrastructuur en dienstverlening in de stad - variërend van IT tot energie - is aangedreven met duurzame energiebronnen. Mis uw kans niet om deze geweldige bestemming zelf te ervaren en neem vandaag nog deel aan de Panasonic PRO Awards. Veel succes!
Kwalificerende projecten

Technics draadloze koptelefoons


Alle kwalificerende deelnemers ontvangen een state-of-the-art EAH-AZ70WE Technics draadloze koptelefoon. De premium draadloze oordoppen met energiek Technics geluid beschikken over indrukwekkende akoestieke kwaliteiten en is voorzien van leidende noise cancelling-technologie.