Zakelijk

Panasonic heeft een indrukwekkende reeks van zeer efficiënte commerciële airconditioners. Deze serie bevestigt onze inzet voor het milieu. Onze Inverter compressoren optimaliseren de prestaties en dus vermindering van de energiekosten.

PACi Standaard

Het is perfect voor projecten die kwaliteit vereisen tegen een redelijke prijs. Door zijn compacte grootte en lichte gewicht is het ideaal voor installaties met beperkte ruimte.

PACi Elite

Energiebesparend concept en hoge COP-waarde, een van de hoogste in de bedrijfstak. Het vermindert CO2-emissies en verlaagt de bedrijfskosten.

CATALOGUS DOWNLOADEN

Voordelen voor commercieel gebruik

Grote besparingen en een verbeterd comfort

Panasonic heeft een indrukwekkende reeks zeer efficiëntie commerciële airconditioners ontwikkeld. Onze inverter compressors optimaliseren prestaties en verminderen daarmee de energiekosten.

Een brede reeks voor winkels, kantoren en woningen

Ongeacht of u de kleinere 1x1 nodig heeft of de completere 4x1 oplossing, Panasonic levert u de beste oplossing om het beste klimaat te realiseren.

Hoge connectiviteit

Het nieuwe beheersysteem geeft u de volledige controle over al uw installatie. Beheer units op verschillende locaties, ontvang in real-time statusupdates, voorkomen storingen en optimaliseer kosten.