Minska fritidshusets uppvärmningskostnad och få ett behagligare inomhusklimat


Genom att hämta energi från utomhusluften kan en luftvärmepump minska uppvärmningskostnaden med upp till 78 %. Högst besparing får du som har direktverkande el idag, men även att byta ut en äldre värmepump mot en ny kan även det göra stor skillnad i energiförbrukning – och därmed din uppvärmningskostnad. Dessutom njuter du av skön svalka på sommaren, samtidigt som inomhusluften renas från pollen, damm och andra partiklar.

Köper du någon av våra favoritmodeller för fritidshus, CZ25TKE eller NZ25TKE, under perioden 1 april - 31 maj 2019 får en fjärrstyrning utan extra kostnad. Fyll i formuläret och bifoga kvitto från köpet senast den 30 juni för att kunna ta del av erbjudandet. 


ÖPPNA FORMULÄRET 

VÅR

Ren och frisk luft inomhus

Luftreningssystemet i din luftvärmepump renar inomhusluften från pollen, damm och andra partiklar. Det gör att du alltid har ren och frisk luft inomhus.

SOMMAR

Behaglig luftkonditionering

Varma dagar kan du använda luftvärmepumpen för luftkonditionering. På så sätt har du alltid ett behagligt inomhusklimat.

HÖST

Alltid full kontroll över temperatur och energiförbrukning

Med en fjärrstyrningsmodul kan du till exempel sätta på och stänga av din
luftvärmepump, se värmepumpens
energiförbrukning, luftriktning och
önskad temperatur – direkt med din mobiltelefon.

VINTER

Energieffektiv uppvärmning

Luftvärmepumpen värmer kostnadseffektivt ditt fritidshus, även under de kallaste vintermånaderna. Med underhållsvärmefunktionen kan du ställa inomhustemperaturen på +8 till +15 grader.

Lägre uppvärmningskostnader och skönare

inomhusklimat


Med en luft/luft-värmepump från Panasonic kan du sänka uppvärmningskostnader och samtidigt få ett bättre inomhusklimat. Förutom att du sparar pengar, och gör miljön en tjänst, så får du en renare inomhusluft och behaglig svalka under sommarens varmaste dagar.

Energisnål uppvärmning och varmvatten


En luft/vatten-värmepump från Panasonic ger både värme och tappvarmvatten. De passar bäst i ett hus med ett vattenburet värmesystem. En Panasonic luft/vatten-värmepump kan minska den årliga energikonsumtionen dramatiskt, vilket gör det till en sund investering som snabbt betalar sig.

Vill du bli kontaktad av en återförsäljare?

Klicka här


Vill du hellre kontakta din närmaste installatör själv? 

Klicka här