Internetsko upravljanje. Regulirajte udobnost i učinkovitost uz najmanju potrošnju energije

Upravljajte klimatizacijskim uređajem pomoću pametnog uređaja za internetsko upravljanje pomoću pametnih telefona, tablet i osobnog računala i pametnog stolnog telefona putem Interneta
Ponuđene su iste funkcije kao da ste kod kuće ili u uredu: pokretanje/zaustavljanje, odabir načina rada, postavljanje temperature, sobna temperatura i sl. kao i novim naprednim značajkama koje pruža internetsko upravljanje kako bi se postigla najveća udobnost i učinkovitost uz najmanju potrošnju energije.

prikazane funkcije dostupne su za sustave Aquarea i dizalice topline zrak-zrak namijenjene instalaciji u kućanstva.
Što je internetsko upravljanje?
Internetsko upravljanje nova je generacija sustava koja pruža praktično i jednostavno daljinsko upravljanje klimatizacijskim uređajem ili jedinicom dizalice topline Internetom s bilo kojeg mjesta, jednostavnom uporabom pametnog telefona s Android ili iOS, te tablet ili osobnog računala.

Jednostavna ugradnja
Isporučenim kabelom povežite uređaj za internetsko upravljanje s klimatizacijskim uređajem ili dizalicom topline i zatim ih povežite sa svojom WIFI pristupnom točkom.

* Funkcije ovise o licenci. Gore navedeni podaci podložni su promjenama i ažuriranju.

Internetsko upravljanje. Jednostavna ugradnja. Maksimalne prednosti
Internetsko upravljanje vodi se sloganom “Vaš dom u oblaku” što predstavlja jednostavno rješenje lakog rukovanja i upravljanja uređajem za što nisu potrebne posebne komunikacijske ili računalne vještine.
Bez poslužitelja. Bez adaptera. Bez kabela. Potrebna je samo mala kutija povezana i smještena u blizinu unutarnje jedinice klimatizacijskog uređaja… i vaš pametni telefon, tablet ili osobno računalo.
Kad ste kod kuće vaša postojeća WiFi veza čini sve ostalo. Pokrenite aplikaciju na vašem pametnom telefonu, tabletu ili računalu i uživajte u novom doživljaju udobnosti. A ako ste izvan kuće, samo pokrenite aplikaciju i iz oblaka upravljajte klimatizacijskim uređajem kod kuće. Intuitivna i jednostavna aplikacija na zaslonu pametnog telefona ili osobnog računala omogućava upravljanje klimatizacijskom jedinicom potpuno na isti način kao s daljinskog upravljača kad ste kod kuće.
Internetsko upravljanje možete preuzeti s usluga Apple AppStore i Android PlayStore.

KX-UT670 pametni stolni telefon iz Panasonica (nije u opsegu isporuke).
Aquarea Studija slučaja. Helen, kupac Panasonica
“Dosadilo mi je grijati kuću u planinama tijekom vikenda kad nisam mogla tamo otići. Bio je to uzaludan i sasvim nepotreban trošak.
Ali sada, uz internetsko upravljanje, uspjela sam zaboraviti na neprilagodljivost tjednog programiranja grijanja. Ako ću otići tamo, jednostavno uključim moje Panasonic Aquarea grijanje. A ako neću ići, ušteđenim novcem mogu kupiti karte za kazalište ili kino.”
Studijaslučaja - instalacija u kućanstvu. James, arhitekt
“Kao arhitekt, ponosan sam na svoj dom. Nažalost, ritam života vodi me uzduž i poprijeko po zračnim lukama na svih pet kontinenata.
Zbog toga, kad sam god u prilici uživati i samo nekoliko dana kod kuće, isprogramiram svoj Panasonic Multi Split sustav u tablet i ma gdje se nalazio mogu uživati u udobnosti koju sustav pruža od trenutka kad otvorim vrata svojega doma.”
Studija slučaja - komercijalna primjena. Alice, vlasnica trgovine
“U svojoj trgovini želim najveću udobnost i što je moguće veće uštede. A uspjela sam to postići na najjednostavniji i najprirodniji mogući način. Sa svojeg pametnog telefona koji uvijek nosim sa sobom mogu upravljati temperaturom u svojoj trgovini i tako, uz održavanje idealne temperature, mogu i uštedjeti znatna sredstva na računima za struju na kraju godine.”
VRF studija slučaja. Paul, poslovni čovjek
“Moja tvrtka se razvija i raste, ali još uvijek želim osjećati da ja njome upravljam. Stoga sve dogovore, transakcije i operacije obavljam pomoću svojeg mobilnog telefona. Od bankovnih transakcija, obrade narudžbi do upravljanja temperaturom u različitim pogonima tvrtke; sve to s pametnog telefona zahvaljujući IntesisHomeu i Panasonicu.”