R32 Big PACi: Klimaanlegget for små lokaler og rom

R32 Big PACi: Klimaanlegget for små lokaler og rom

av 27-06-2019 Pressemelding


Med tredelt innendørsdel, smalere design og bedre effektivitet er R32 Big PACi designet for enkel og fleksibel montering i små lokaler og rom.

I mai introduserte Panasonic Heating & Cooling R32 Big PACi – en helt ny serie klimaanlegg. Serien består av lette og energieffektive klimaanlegg, og er designet for enkel og fleksibel installering i rom med begrenset plass, som små butikker og leilighetskomplekser.

Her gir vi deg fire grunner til hvorfor R32 Big PACi er et godt valg av klimaanlegg for små lokaler og rom.

1. Mer fleksibilitet

Innendørsdelen kan splittes opp i tre deler; varmeveksler, viftedel og viftehus. Det gjør installasjonen enklere og raskere, og gir god fleksibilitet i hvordan anlegget kan installeres. Derfor passer modellen spesielt godt for ettermonteringsprosjekter, i tillegg til små lokaler og rom.

2. Lettere og smalere modell

Sammenliknet med anleggets forgjenger, med kuldemediet R410A, er innendørsenheten redusert med 230 millimeter i dybden og opptil 16 kg i vekt. Det gir enklere installering – som kan gjøres av færre personer – og kan spare installatøren for tid og ressurser.

3. Bedre effektivitet og mer miljøvennlig

Til tross for at den nye R32 Big PACi er mer kompakt enn sin forgjenger, er den mer effektiv i både oppvarming og kjøling. Den har forbedret SEER-rating på opp til 5,25 og SCOP-rating på 3,61.

I tillegg bruker modellen utelukkende kjølemiddelet R32. Det er et av de mest miljøvennlige kuldemediene på markedet og gir 10 prosent høyere energieffektivitet enn R410A. Det gjør at anlegget kan bidra til at virksomheter sparer miljøet, men også lommeboken.

4. Bedre luftstrøm

For å gi best mulig komfort i lokalet er split-kanalen forbedret. Den nye modellen gir opptil 24 prosent bedre luftstrømvolum enn sin forgjenger. Det gjør R32 Big PACi mer energieffektiv og til et rimeligere klimaanlegg over tid.

Har du spørsmål eller vil vite mer om R32 Big PACi? Fyll gjerne ut et kontaktskjema slik at vi kan ta kontakt med deg for en hyggelig prat.