PRO Awards ’21

Skrenite pažnju javnosti na svoj rad i prijavite se na takmičenje Panasonic PRO Awards 2021.


Ovo prestižno evropsko takmičenje se održava od 2014. godine, čija je svrha priznanje kvaliteta ugradnje, inovacija i izvrsnosti projekata koji uključuju HVAC+R rešenja kompanije Panasonic na širokom spektru tržišta.


Da li ste realizovali izvanredan projekat ugradnje Panasonic sistema koji zaslužuje priznanje? 

Ako je tako, prijavite se odmah i možda imate šansu da pobedite!


Pobednici će biti predstavljeni u uredničkim člancima širom Evrope, a osvojiće i putovanje u Japan da bi posetili pogon kompanije Panasonic.


Kategorije

Prijave koje pokazuju korišćenje Panasonic rešenja treba poslati u
dole navedenim kategorijama:


Najbolji stambeni projekat

Stvaranje prijatnog okruženja kod kuće igra ključnu ulogu – današnji domovi moraju da imaju dobre uslove za život, rad i igru.


Pročitajte više


Najbolji projekat u maloprodaji

Projekti u oblasti maloprodaje obuhvataju širok spektar, od tržnih centara i supermarketa do prodavnica i dvorišta ispred zgrada – ova kategorija je sveobuhvatna.


Pročitajte više


Najbolji komercijalni projekat

Komercijalna primena često može da bude zahtevna, sa ograničenjima na licu mesta, kratkim rokovima i zahtevima visokih performansi.

Pročitajte više


Najbolji projekat ugostiteljske namene 

(Hoteli, restorani itd.)

Često sa velikim brojem zahteva, na promenljivoj osnovi, hoteli, restorani i drugi ugostiteljski objekti predstavljaju veliki broj izazova...


Pročitajte više


Po izboru ocenjivača

Ove će godine žiri dodeliti još četiri nagrade u sledećim kategorijama:


Najbolji inovativni projekat

Pobednički projekat u ovoj kategoriji isticaće se osećajem i promišljenošću u svom pristupu, uzimajući u obzir koliko je dobro izvršen zadatak i koliko su ostvareni ciljevi projekta.


Najbolje održivi projekat

Ovaj projekat će biti usklađen sa Panasonic-ovom ekološkom vizijom i koristiće energetski najefikasnija rešenja za zeleniju budućnost.


Najbolje Panasonic-ovo rešenje

U okviru ove nagrade sudije će birati rešenje koje je takmičar projektovao koristeći Panasonic-ovu opremu da bi pružio optimalno rešenje za klijenta.


Najbolji nanoe™ X projekat

Kako je fokus u celom svetu usmeren na kvalitet i zaštitu vazduha, ovo je posebno važna kategorija. Sudije će nagraditi projekat koji ilustruje pogodnosti nanoe™ X tehnologije.
Najbolji projekat u oblasti primene rashladnih uređaja

Pokrivajući sva područja primene, sudije će nastojati da izdvoje određeni projekat koji koristi Panasonic-ove CO2 jedinice za kondenzovanje u cilju stvaranja stvarne koristi za klijenta. 
Najbolji projekat sa mogućnošću povezivanja

U svetu stalne povezanosti sudije će nastojati da nagrade projekat koji jasno pokazuje visok nivo razumevanja u pogledu važnosti povezivanja, ističući njegovu efikasnost za instalatere i krajnje korisnike.


Rok za prijavljivanje je 
15. novembar 2021.


Srećno!

Učestvujte u PRO Awards '21

 

Planirate da se prijavite na konkurs PRO Awards? Pošaljite prijavu za četvrtu sezonu 2021.


SLANJE NOVE PRIJAVE 

-->