Evropski žiri


Kompanija Panasonic je sastavila prestižan žiri širom Evrope, koji sačinjavaju vodeći predstavnici iz raznih sektora kao što su arhitektura i građevina. 


Žiri će izabrati pobednike nakon procene opštih kriterijuma kao što su odgovor na zahteve kupca, efikasnost projekta, tehničke inovacije i izrada.

Za svaku kategoriju postoje različiti kriteriji pri ocenjivanju – klikom na stranu Kategorija možete da pročitate detalje. 


Ocenjivanje će se obaviti u novembru ‘21, a rezultati će se objaviti decembru ‘21. Ostanite u toku!
PFS:

Jean Pradere

Blagajnik francuskog udruženja za toplotne pumpe (AFPAC)

Jean Pradere donosi bogato iskustvo u žiri, iskustvo stečeno na terenu, ali i iza kulisa HVAC industrije. Svoju karijeru Jean je započeo kao inženjer, a takođe je radio u marketingu u HVAC industriji. Kasnije je postao zamenik generalnog direktora proizvođača HVAC opreme pre nego što je inspirisao druge deleći svoje znanje kao volonter. Jean trenutno pruža podršku našoj industriji sa pozicije blagajnika Francuskog udruženja za toplotne pumpe (AFPAC) i Francuskog udruženja za HVAC (AICVF).


PDE:

Wolfgang Zaremski

Predsednik ASERCOM-a

Wolfgang Zaremski nedavno je izabran za predsednika ASERCOM-a. Prethodno je bio predsednik Nemačkog udruženja instalatera klimatizacije (VDKF) i držao je nekoliko rukovodećih pozicija tokom svoje karijere duge 40 godina u oblasti HVAC, uključujući i mesto upravnog partnera kompanije specijalizovane za hlađenje i klimatizaciju. Wolfgang je strastveno uključen u oblast standardizacije i regulacije svega što se tiče naše industrije.


PIB:

Juan Travesí Cabetas

Potpredsednik španskog tehničkog udruženja za klimatizaciju (ATECYR)

Juan Travesí Cabetas je potpredsednik španskog tehničkog udruženja za klimatizaciju (ATECYR) sa 25 godina iskustva u HVAC oblasti i mašinskim industrijama. Takođe vodi tehnički sektor jedne od najprestižnijih inženjerskih kompanija u Španiji: ACH. Juan je koristio svoju stručnost u očuvanju energije kako bi doprineo poboljšanju klimatizacije u raznim komercijalnim okruženjima visokog profila, uključujući aerodromsku zgradu Fuertaventura, Univerzitetsku bolnicu Asturija i bolnicu Salamanca, a u žiri donosi veliko znanje o trendovima i performansama u oblasti energije.


PSEE:

Szilárd Kisapáti

HVAC inženjer godine ´18