Nagrade ’21


Panasonic PRO Awards proslavlja najbolje kvalitete HVAC+R projekata, pokazujući inovaciju i izvrsnost Panasonic rešenja. Kao i pobednički projekti predstavljeni u uredničkim člancima širom Evrope, učesnici imaju priliku da odvoje dolenavedene fantastične nagrade… 

Glavna nagrada za svaku kategoriju

Nezaboravan put u Japan i poseta Panasonic-u


Pobednik u svakoj kategoriji Panasonic PRO Awards biće pozvan da se priključi putu u Japan, koji uključuje posetu globalnom sedištu kompanije Panasonic i revolucionarnom održivom pametnom gradu fudžisavi u blizini Tokija. Sa oko 1000 kuća, pametni grad je izgrađen na lokaciji nekadašnje fabrike Panasonic, a njegova infrastruktura i usluge — od IT do energetskih rešenja — zasnivaju se na održivim izvorima. Nemojte da propustite priliku da posetite ovu neverovatnu destinaciju – prijavite se na konkurs za Panasonic PRO Awards danas – i svi vam ŽELIMO SREĆU.
Podobni projekti

Technics bežične slušalice


Sa zadovoljstvom objavljujemo da će učesnici koji su se kvalifikovali dobiti EAH-AZ70WE Technics bežične slušalice najmodernije tehnologije. Premijum bežične bubice slušalice sa bogatim Technics zvukom imaju impresivni kvalitet zvuka i opremljene su tehnologijom poništavanja buke vodećom u industriji.
Učestvujte u PRO Awards '21

 

Planirate da se prijavite na konkurs PRO Awards? Pošaljite prijavu za četvrtu sezonu 2021.


SLANJE NOVE PRIJAVE 

-->