ECO G GE3 Series

Ontworpen voor een hogere energie-efficiëntie. De SEER is verhoogd met maximaal 120%.

De nieuwe GE3 Series biedt een topniveau seizoensgebonden efficiëntie in deze categorie. Daarnaast sluit het product aan op de specifieke vereisten voor commerciële toepassingen dankzij de mogelijkheid de productie van warm water prioriteit te geven en de aanwezigheidheid van automatische afpompfuncties.

Vier voordelen van de ECO G Series

1. Beperkte energievoorziening

Het energieverbruik van de ECO G bedraagt slechts 9% van die van de ECOi. Dit is te danken aan de inzet van een gasmotor voor het aandrijven van de compressor. 


2. Voldoen aan grote vraag naar warm water met restwarmte van motor
Warm water voor thuisgebruik wordt op effectieve wijze geproduceerd met behulp van warmte uit de uitlaat van de motor gedurende zowel het verwarmings- en koelproces. 


3. Open en flexibel ontwerp
Het ECO G systeem is ontworpen om met verschillende binnenunits en controllers die beschikbaar zijn voor het ECOi systeem verbonden te kunnen worden. De nieuwe GE3 series is met het oog op commerciële behoeften voorzien van een afpompsysteem. 

4. Verwarming bij lage omgevingstemperaturen tot -20°C
Een stabiele verwarmingscapaciteit is gerealiseerd met terugwinning van restwarmte van de motor, zelfs bij een lage buitentemperatuur.

1. Verbeterde efficiëntie bij het uitblazen van lucht
Nieuwe ventilator met drie bladen.
Nieuwe vorm van de ventilator met drie bladen voor een verhoogde efficiëntie
Een energiebesparing van maximaal 30% kan gerealiseerd worden in verhouding met een conventionele ventilator.
2. Beter beheer onder deellast
Energieverlies bij het starten en stoppen van het systeem is teruggedrongen door het systeem langer ononderbroken te laten werken. De efficiëntie verdeeld over het jaar is verder verbeterd door een hogere efficiëntie onder lage deellast.  
3. Nieuw “L” type warmtewisselaar
Het oppervlakte van de warmtewisselaar is met 25% vergroot ten opzichte van conventionele modellen op de efficiëntie te optimaliseren.
5. Lucht
6. 67 kW gas
7. 1,8kW elektriciteit
8. 36,5 kW vrije productie van warmte water DHW
9. 71kW koelvermogen
* Bij een 25PK model.