A desire to create things of value


Sedam principa tvrtke Panasonic Corporation

Doprinos društvu

Uvijek ćemo se ponašati u skladu s osnovnim poslovnim ciljevima, vjerno ispunjavajući svoje obveze kao industrijalaca prema lokalnim zajednicama u kojima poslujemo.

Čast i poštenje

Bit ćemo časni i pošteni kako u poslovnom, tako i u osobnom ponašanju. Bez obzira na talent i znanje, bez osobnog integriteta ne možemo zaslužiti poštovanje drugih niti poboljšati vlastito samopoštovanje.

Suradnja i timski duh

Ujedinit ćemo svoje sposobnosti kako bismo ostvarili zajedničke ciljeve. Bez obzira koliko smo kao pojedinci talentirani, bez suradnje i timskog duha tvrtka će samo imenom predstavljati društvo.

Neumorna nastojanja u području poboljšanja

Neprekidno ćemo nastojati poboljšati svoju sposobnost pružanja doprinosa društvu putem svojih poslovnih aktivnosti. Samo takvim neumornim nastojanjem možemo ispuniti svoj osnovni poslovni cilj i pripomoći u ostvarivanju trajnog mira i napretka.

Ljubaznost i smjernost

Uvijek ćemo biti srdačni i skromni, poštujući prava i potrebe drugih kako bi se ojačali zdravi društveni odnosi i poboljšala kvaliteta života u našim zajednicama.

Prilagodljivost

Neprekidno ćemo prilagođavati svoje razmišljanje i ponašanje kako bismo zadovoljili sve promjenjive uvjete oko sebe, pazeći na ponašanje u skladu s prirodom koje osigurava napredak i uspjeh u našim nastojanjima.


Zahvalnost

Djelovat ćemo s osjećajem zahvalnosti za sve pogodnosti koje smo primili, uvjereni da će takav stav biti izvor neograničene radosti i vitalnosti, što će nam omogućiti prevladavanje svih prepreka s kojima se susrećemo.
Povijest grupe za klimatizacijuNa tržište je pušten prvi sobni klimatizacijski uređaj za ugradnju u kućanstva.Započela je proizvodnja apsorpcijskih rashladnika.


Panasonic je pustio na tržište prvu visokoučinkovitu toplinsku pumpu zrak-voda u Japanu.


Panasonic je jedan od prvih japanskih proizvođača klimatizacijskih uređaja u Europi.


Predstavljen je prvi VRF klimatizacijski uređaj s plinskom toplinskom pumpom.


Predstavljen je prvi svjetski simultani trocijevni VRF sustav za grijanje/hlađenje.


Prvi klimatizacijski uređaj na svijetu opremljen sustavom nanoe™


Novi koncept Etherea: visoka učinkovitost i vrhunska radna svojstva uz odličan dizajn.


Nova Aquarea. Panasonic predstavlja Aquareu, novi inovativni niskoenergetski sustav u Europi.


Nove Panasonicove plinske toplinske pumpe. VRF sustavi na plin idealni su za projekte u kojima postoje ograničenja potrošnje energije.CO2 kondenzacijske jedinice u Europi. Idealno rješenje za supermarkete, trgovine i benzinske postaje.


Novi VRF sustavi ECOi EX s izvrsnim svojstvima uštede energije.


Prvi hibridni sustav s VRF-om i plinskom toplinskom pumpom u Europi.


Panasonic predstavlja novu seriju rashladnika toplinske pumpe pod nazivom ECOi-W.


Panasonic 60 Years History