Panasonic has an impressive range of support services.


Alati za projektiranje


Panasonic osigurava ugovorene softvere koji projektantima sustava, instalaterima i dobavljačima pomažu u brzom projektiranju i dimenzioniranju sustava, izradi nacrta ožičenja i troškovnika jednostavnim pritiskom na tipku.


Aquarea Designer

Program omogućava projektantima sustava grijanja, ventilacije i klimatizacije (HVAC), monterima i distributerima odabir toplinske pumpe iz Panasonic Aquarea proizvodnog raspona koja odgovara određenoj primjeni, izračun ušteda u usporedbi s drugim izvorima topline i vrlo brzi izračun emisija CO2. Pomoću programa Panasonic Aquarea Designer projektiranje je lako i jednostavno. Omogućuje korisniku razvoj podataka projekta na jednostavan način, korak po korak te odabir izlaznih izvješća (u Quick ili Large formatu) kao HTML datoteke ili ispisa.

Aquarea Designer također znači uštedu. Program omogućuje projektantu da kupcu prikaže usporedbu s ostalom opremom poput grijanja uobičajenim plinskim kotlovima, sustavima na lož ulje, drvo, standardne električne grijače i električne grijače za noćnu pohranu energije. 


Saznajte više
 VRF Designer

Panasonic je prepoznao važnost stalno rastućih potreba za brzim i preciznim odgovorima na zahtjeve korisnika u svojoj djelatnosti. Na našem tržištu sve veći naglasak stavlja se na energetsku učinkovitost. Sposobnost izračunavanja opterećenja u grijanju/hlađenju te dobivanje informacija o stvarnim projektnim uvjetima velika je prednost za sve arhitekte, konzultante, izvođače i krajnje korisnike.

Panasonic shvaća situaciju u kojoj nema dovoljno vremena, a ima sve više zahtjeva, pa sa zadovoljstvom predstavlja sljedeću generaciju softverskih programa za svoje sustave. 

Panasonicov program VRF Designer prilagođen je tako da učini postupak odabira i projektiranja što lakšim i bržim.


Saznajte više


Kalkulator hlađenja CO2

Panasonic je predstavio novi internetski kalkulator za pomoć inženjerima, instalaterima i tehničarima u brzim izračunima tijekom odabira  rješenja za komercijalne rashladne sustave. Kalkulator možete pronaći na stranici Panasonic PRO klub.

·  Odabir temperature isparavanja

·  Kalkulator kapaciteta hlađenja

·  Izračun cijevi rashladnog sredstva

·  Izračun elektroničkih ekspanzijskih ventila

·  Izračun količine rashladnog sredstva


Dostupan za korištenje na svim uređajima, računalima, tabletima i pametnim telefonima!!


Saznajte više