Banner

Minősített minőség: elismerés a legkiválóbb márkáknak – A Panasonic elnyerte a Business Superbrands 2021 védjegyet

Idén elnyerte a Panasonic a Business Superbrands védjegyet. A jelenleg 20 tagú, független szakemberekből álló bizottság tizennegyedik alkalommal ült össze, hogy kiválassza az elismerésre leginkább érdemes márkákat.

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 41 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt minden évben. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei évben is kiérdemeltük a Business Superbrands elismerését, hiszen vállalatunk a folyamatos fejlesztések mellett elsősorban vállalati ügyfeleink igényeire fókuszál. Az ő visszajelzéseik mellett kiemelten fontosak számunkra a szakmai díjak is, hiszen a szakemberek által megítélt minősítés tanúsítja márkánk eddigi sikerességét és hitelességét” – mondta el Kozák Tamás a Panasonic Heating and Cooling Solutions üzletág kelet európai vezetője.

A Panasonic Corporation vezető szerepet tölt be a világon a szórakoztatóelektronikai, építő- és autóipari ágazatok, valamint a vállalati ügyfeleket kiszolgáló (B2B) vállalkozások által használt legkülönfélébb elektronikai technológiák és megoldások fejlesztésében. A ma már a világ szinte minden piacán jelen lévő vállalat, amely 2018-ban ünnepelte alapításának 100. évfordulóját, 522 leányvállalatot és 69 társult vállalatot működtet világszerte, és a 2021. március 31-én zárult pénzügyi évben 54,02 milliárd euró (6,698.8 milliárd jen) konszolidált nettó árbevételt ért el. A vállalat különböző részlegei egymással együttműködve igyekeznek innovatív, új értéket képviselő termékeket kifejleszteni annak érdekében, hogy jobb életet és jobb világot teremtsenek ügyfeleik számára.

A Business Superbrands program idén tizennégy éves, célja az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait kiemelni, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.
A Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé. Ebbe a listába éppúgy beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek, mint – az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – olyan kisebb vállalkozások, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak, valamint kiemelkedő a hazai kommunikációs és márkaépítési gyakorlatuk.

Boríték

Feliratkozás erre: