Torna la Free Friday Night aquest divendres al Museu Egipci de Barcelona

Torna la Free Friday Night aquest divendres al Museu Egipci de Barcelona

por Panasonic 02-10-2022


Aquest divendres 7 d'octubre se celebra la tercera edició de portes obertes del Museu Egipci de Barcelona, gràcies a la col·laboració amb Panasonic.

El museu obrirà de forma gratuïta perquè puguem gaudir tots de la seva col·lecció de més de 1.200 peces de patrimoni arqueològic, i a més, participar en tallers, activitats culturals i diferents sorpreses, organitzades per aquesta ocasió tan especial.

Els assistents que arribin més aviat podran gaudir dels tallers de momificació i visites guiades de manera gratuïta... i, totes les persones que pengin una fotografia de la jornada a les xarxes socials, entraran al sorteig de 4 generadors portàtils de purificació de la nova tecnologia nanoeX. Aquesta tecnologia, exclusiva de Panasonic, inhibeix certs contaminants, virus i bacteris, inclús el coronavirus (en un 99,9%)... tot això, perquè respirem un aire de millor qualitat i l'ambient sigui més net i agradable.

Les dues edicions anteriors de la Free Friday Night, celebrades l'any 2018 i 2019, van ser tot un èxit, i és que van venir més de 4.000 persones. Tant per grans com per petits... aquest divendres no hi pots faltar!

Amb l'objectiu d'impulsar l'entitat cultural de Barcelona, fa onze anys va iniciar-se la col·laboració entre Panasonic i el Museu Egipci de Barcelona, on la companyia japonesa es va convertir en mecenes de l'entitat.

T'esperem aquest divendres a aquesta cita tan especial!