Panasonic’s nieuwe Aerowings functie bevat twee onafhankelijke flappen die de luchtstroom concentreren om u in een zo kort mogelijk tijdsbestek te verkoelen. Deze flappen helpen ook de luchtstroom gelijkmatig over de ruimte te verdelen. 

Panasonic airconditioners met Aerowings zijn voorzien van een buitenontwerp met een brede inlaatgril en een hogere ventilatorsnelheid om een groter luchtvolume te creëren.

Superieur beheer van de luchtstroom. Indirecte luchtstroom zodra de ingestelde temperatuur is bereikt. 
Het nieuwe Aerowings is voorzien van twee onafhankelijke flappen die u meer controle geven over de richting van de luchtstroom. 
Zonder Aerowings, met een directe luchtstroom, verandert de richting van de luchtstroom nooit. U kunt het dan ook eenvoudig koud krijgen als u aan een continue koude luchtstroom wordt blootgesteld.

Blijvend comfort met Shower Cooling.
Zodra de gewenste temperatuur is bereikt richten de flappen van de Aerowings de luchtstroom op het plafond om een ‘Shower Cooling’ effect te creëren. Indien de aanwezigheid van mensen wordt gedetecteerd past het systeem de temperatuur aan om u comfortabel te houden. 
Shower Cooling.
Voordat u het koud krijgt en u zich oncomfortabel voelt, richt Aerowings de luchtstroom omhoog om de koude lucht over een groter gebied te verspreiden. Dit zorgt dat de koude lucht gelijkmatig wordt verdeeld door de ruimte en u comfortabel blijft zonder te worden blootgesteld aan continue rechtstreekse koeling. 

Producten met Aerowings

Etherea reeks

Bekijk product
TZ/TE reeks

Bekijk product