Zie hieronder een installatievoorbeeld

Restaurant voorbeeld

Protocol-vriendelijk.

Meer flexibiliteit voor integratie in uw KNX / Modbus / LonWorks / BACnet projecten met volledige bidirectionele monitoring en beheer van alle functionele waarden. Een reeks oplossingen voor lokaal beheer of volledig systeem beheer op afstand in bidirectionele modus.

Bekijk het product

Panasonic AC Smart Cloud.

Krijg controle over uw business. Nieuwe servicefunctionaliteit vereenvoudigt onderhoudswerkzaamheden.

Bekijk het product

Gas VRF. ECO G.

ECO G gas VRF is ontworpen voor gebouwen waar de beschikbaarheid van elektriciteit beperkt is of CO2-emissies moeten worden teruggedrongen. Sanitair warm water wordt gedurende het volledige jaar gratis geproduceerd.

Bekijk het product

Elektrische VRF. ECOi.

ECOi elektrische VRF is specifiek ontworpen voor de meest veeleisende hotels. Een zeer efficiënt systeem. Met een breder temperatuurbereik om verwarming te leveren bij buitentemperaturen tot -20°C.

Bekijk het product

TKEA buitenunit voor serverruimte.

Stabiele koeling, nonstop, zelfs bij -20°C en met een hoge efficiëntie. Geschikt voor continue werking en kan eenvoudig worden verbonden met twee systemen waartussen automatisch wordt geschakeld om zeker te stellen dat serverruimten koel blijven.

Bekijk het product

3-pijps beheerbox.

Nieuwe warmteterugwinunit waarop één, vier, zes of acht buitenunits of groepen kunnen worden aangesloten. Dit levert onder meer in hoteltoepassingen voordelen op, waar de beschikbare ruimte voor het aansluiten van meerdere units beperkt is.

Bekijk het product

Aquarea T-CAP.

Ideaal voor verwarming, koeling en de productie van grote hoeveelheden water met een temperatuur van 65 °C. Aquarea levert een zeer snelle return on investment en een lage CO2-voetafdruk.

Bekijk het product

Beheer op uw manier.

Een brede reeks beheermogelijkheden, variërend van eenvoudig gebruikersbeheer tot volledig systeembeheer op afstand. Inclusief touchscreen en verbruiksbeheer.

Bekijk het product

Hydrokit voor ECOi. Water van 45 °C.

Produceert warm water, compatibel met ECOi, warmtepompen en buitenunits met warmteterugwinning.

Bekijk het product

Luchtbehandelingskits voor efficiënte ventilatie.

De nieuwe luchtbehandelingskit (AHU-kit) is speciaal ontworpen om de efficiëntie te verbeteren van het voorverwarmings- of voorkoelproces van de ventilatie.

Bekijk het product

Kanaalmodel, voor kracht en efficiëntie.

Zeer stille units leveren de ideale luchtvoorziening. Units zijn beschikbaar vanaf 1,5 kW om nauwkeurige temperatuurbeheersing mogelijk te maken in zelfs de kleinste ruimten. Two modellen zijn beschikbaar: een dunne unit voor ruimtes met een beperkte hoogte (de MM unit is slechts 200 mm diep) en een unit die 100% verse lucht levert (MF).

Bekijk het product

Wandmodel

Het K2 type wandmodel is voorzien van een stijlvol paneel dat niet alleen voor een elegant uiterlijk zorgt, maar ook eenvoudig reinigbaar is. De unit is daarnaast kleiner, lichter en aanzienlijk stiller dan voorgaande modellen, wat de unit ideaal maakt voor kleine kantoren en andere commerciële toepassingen.

Bekijk het product

Luchtgordijn met DX-spoel.

De Panasonic reeks luchtgordijnen zijn ontworpen voor een soepele werking en efficiënte prestaties.

Bekijk het product