Nieuw vloermodel met nanoe™ X luchtzuiveringssysteem

Efficiënt comfort en schone lucht gedurende het gehele jaar

Het nieuwe vloermodel is ontworpen met het oog op de hoge Europese standaarden: superstille werking, hoge efficiëntie en zuivering van de lucht. 
Superstille werking: Zodra het systeem de ingestelde temperatuur bereikt, bedraagt de geluidsproductie slechts 20dB(A). In een comfortabel huis is immers niet alleen de temperatuur van belang, maar ook stilte. 
Klaar voor de toekomst: volledig ontworpen om met R32 koudemiddel te werken. R32 gas is milieuvriendelijker dan R410A.

Altijd verse en schone lucht met nanoe™ X

nanoe™ X met fijne nanodeeltjes die de lucht in de ruimte zuiveren.
· Lucht kan gelijktijdig met het koel- of verwarmingsproces worden gezuiverd
· Neemt nare luchtjes weg en gaat virussen en bacteriën (inclusief schimmels, pollen, virussen en sigarettenlucht) tegen. OH-radicalen verwijderen op effectieve wijze geurtjes en steriliseren de lucht. 
A. Gaat geurtjes tegen
B. Voorkomt de groei van bepaalde bacteriën en virussen

Hoge energie-efficiëntie A++


Panasonic combineert de beste technologie in een warmtepomp om comfort en een hoge efficiëntie te leveren. Dankzij Panasonic's Inverter compressor, die het hart vormt van de warmtepomp, wordt een hoge energie-efficiëntie gerealiseerd. De operationele kosten worden hierdoor aanzienlijk teruggedrongen. Het systeem kan warmte leveren bij buitentemperaturen tot -15°C. 
Elektrische verwarming vs warmtepomp
Een warmtepomp zorgt voor warmte binnen. Het nieuwe vloermodel kan verwarmen tot een buitentemperatuur van -15°C. 

SCOP in verwarmingsmodus voor het vloermodel KIT‑Z25‑UFE and KIT‑Z35‑UFE ten opzichte van elektrische verwarming bij +7°C
Nieuwe vloermodel met nieuw nanoe™ X luchtzuiveringssysteem: uitstekende efficiëntie A++, comfort (superstille werking met slechts 20dB(A)) en gezonde lucht in combinatie met een baanbrekend ontwerp.

Eenvoudig te integreren in uw woning


Het vernieuwend ontwerp kan perfect worden gecombineerd met iedere stijl. We hebben nauwkeurig de gebruikte materialen en processen geselecteerd om een elegant ontwerp te creëren. Dankzij zijn compacte afmetingen en stijlvolle ontwerp kan het vloermodel eenvoudig worden geïntegreerd in het interieur van uw woning. Er zijn vier opties beschikbaar:
Vloermodel
Wandmodel
Half hide-away
Hide-away

De perfecte oplossing om oude boiler-gebaseerde verwarmingssystemen te vervangen

Dubbele luchtstroom voor een verbetert comfort en betere verspreiding van de lucht. De luchtstroom wordt via de bovenzijde verspreid voor een efficiënte werking

Nieuw ontwerp en draadloos beheer

Nieuwe Panasonic wifi kit


Beheer uw comfort en energieverbruik vanaf uw smartphone. 
Met de nieuwe optionele CZ-TACG1 beheert u uw comfort en energieverbruik via internet vanaf uw smartphone of tablet. Meer informatie