De nieuwe Etherea 2016. Perfectie, zowel aan de binnen- als buitenzijde

De nieuwe Etherea met intelligente Econavi-sensor en nieuw Nanoe-luchtreinigingssysteem: het hoogste A+++  efficiëntie-label, meer comfort (superstille technologie, slechts 19 dB(A)) en gezonde lucht gecombineerd met een revolutionaire vormgeving.
De nieuwe Etherea heeft een ongekend dun ontwerp
Om tot dit revolutionaire, verfijnde ontwerp te komen, hebben we de beste materialen en productiemethoden toegepast. Het resultaat combineert perfect met de meest moderne inrichtingen. De nieuwe Etherea is beschikbaar in elegant metallic, matzilver, en mat of glimmend wit. 

De nieuwe Etherea heeft een ongekend dun ontwerp: hij is slechts 19,4 centimeter dun! 
Ontdek hoe u energie kunt besparen met de nieuwe Etherea+++
Dankzij Econavi Sensor-technologie wordt de werking van de airconditioner exact afgestemd op de wensen in de betreffende kamer. Met een enkele druk op de knop bespaart u op een efficiënte manier energie, terwijl er ononderbroken koeling, comfort en gebruiksgemak wordt geleverd. 

De prestaties van de nieuwe Etherea: de hoogst mogelijke SEER- en SCOP-waarden*

Etherea: zuinig, milieuvriendelijk en met een hoge SCOP (Seasonal oefficiency of Performance).
Originele Panasonic Inverter-technologie en een hoogkwalitatieve compressor zorgen voor topklasse-efficiëntie. Zo heeft u de voordelen van een lagere elektriciteitsrekening terwijl u een bijdrage levert aan de bescherming van het milieu.
* SCOP bij verwarmingsmodus voor de Etherea KIT - XZ9 - SKE en KIT - Z9 - SKE en Heatcharge KIT - VZ9 - SKE in vergelijking met elektrische verwarming bij + 7 °C.
Nieuwe generatie warmtepompen
De nieuwe Etherea-lijn bestaat uit een generatie toestellen die zijn ontworpen om aan de eisen van de klant te voldoen en tegelijkertijd het effect op het milieu te verminderen. Doordat volledig vanaf de basis een nieuw model is ontwikkeld, bent u ervan verzekerd dat u de nieuwste warmtepomptechnologie in huis haalt.  Dankzij zijn eigenschappen is het in dit systeem toegepaste nieuwe koudemiddel de sleutel voor Europese landen die aan hun milieudoelstellingen willen voldoen; dit middel zal in de eerstvolgende jaren de nieuwe standaard worden. 

Kies uw Etherea
Wit
KIT-Z7-SKE, KIT-Z9-SKE, KIT-Z12-SKE, KIT-Z15-SKE, KIT-Z18-SKE
Zilver
KIT-XZ7-SKE, KIT-XZ9-SKE, KIT-XZ12-SKE, KIT-Z18-SKE
Econavi met intelligente eco-sensoren
5 energiebesparende eigenschappen in één
Intelligente sensoren detecteren mogelijke energieverspilling met behulp van de Human Activity Sensor en Sunlight Sensor. Hiermee wordt de locatie van mensen, beweging, afwezigheid en zonlichtintensiteit gedetecteerd. Vervolgens wordt het koelvermogen hier automatisch op aangepast, zodat efficiënt energie wordt bespaard terwijl er ononderbroken verwarming, koeling en comfort wordt geboden.
Internet Controle PA-AC-WIFI-1 (optioneel)
1: Temperatuurgolf. 2: Gebiedsgerichtheid. 3: Bewegingsdetectie. 4: Afwezigheidsdetectie. 5: Zonlichtdetectie.
Het beste comfort en gezonde lucht dankzij een uniek apparaat
2-in-1: warmtepomp en luchtzuivering
Het innovatieve luchtzuiveringssysteem Nanoe kan onafhankelijk van de warmtepomp worden ingeschakeld. Hierdoor vullen beide onderdelen elkaar perfect aan; in seizoenen met veel allergenen in de lucht, zoals de lente en de herfst, is er geen koeling of verwarming nodig, maar wel behoefte aan luchtzuivering. 

Airconditioning + luchtreiniger, samen in één toestel
A: Standaard-airconditioner
B: Luchtzuiveringsinstallatie
Nieuw: elektrostatisch vernevelde nano-waterdeeltjes, nanoe™, verbeteren de luchtkwaliteit 
De voordelen van elektrostatisch vernevelde waterdeeltjes, nanoe ™, zijn aangetoond in experimenten. Deze voordelen variëren van het tegengaan van virussen, bacteriën, schimmels en allergenen, tot het bijdragen aan huidhydratatie. Wereldwijd wordt de aandacht op deze baanbrekende technologie gericht, die de sleutel kan zijn om tot optimale luchtzuivering te komen.
Stille omgeving en een ontspannen sfeer 19 dB(A)
Dankzij de Super Quiet-technologie zijn onze toestellen met 19 dB(A) nog veel stiller dan een bibliotheek - waar gemiddeld 30dB(A) geluid wordt gemeten. We zijn erin geslaagd een van de meest stille airconditioners op de markt te ontwikkelen. Binnenshuis is het geluid van Panasonic Inverter-airconditioner verlaagd doordat het uitgaand vermogen voortdurend wordt aangepast om een meer precieze temperatuursturing mogelijk te maken. 

A: De stille modus vermindert de geluidsproductie tot 19 dB *, voor comfortabele nachtrust. 
B: Het geluidsniveau is 2 dB lager dan tijdens de normale werking

* KIT - Xz7 / XZ9 / XZ12 - SKE / W / G: In de stille modus bij koeling met een lage ventilatorsnelheid.
Internet Controle PA - AC - WIFI - 1
Energieverbruik in beeld 
Bedien overal uw airconditioning, waar u ook bent. Houd controle over  comforniveau en efficiëntie, bij het laagst mogelijke energieverbruik.
Gebruik hiervoor de internetverbinding van uw smartphone, tablet of pc. De Etherea Wifi-accessoire wordt bedraad aangesloten op het toestel en biedt volledige bi-directionele connectiviteit: zo krijgt u inzicht in energieverbruik, foutcodes, enz. (optioneel).
Panasonic beveelt R32 aan, omdat het milieuvriendelijk is
In tegenstelling tot R22 heeft R32 geen schadelijke invloed op de ozonlaag, en de potentiële bijdrage van R32 aan de opwarming van de aarde is, anders dan die van R410A,  slechts zeer gering. R32 is het koudemiddel van de toekomst.
R32 is het koudemiddel van de toekomst.
A: Koelvermogen (kW)
B: COP
C: Volume (kg)
D: GWP
E: CO2-equivalent bij emissie
Voor meer informatie kunt u de brochure downloaden