Uw volledige hotel met maximale besparingen, maximaal beheer en maximaal comfort

Panasonic helpt uw volledige hotel maximale besparingen, maximaal beheer en maximaal comfort te behalen.
Panasonic levert een brede reeks oplossingen voor verwarmings- en koeling, warm water voor thuisgebruik en ventilatie. Dit stelt ons in staat de beste oplossing te leveren voor IEDER project. Dit terwijl u zeker bent van een snelle klantenservice die 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beschikbaar is.
De energiebesparingen die door onze oplossingen worden geleverd in combinatie met de keuze tussen elektriciteit en gas stellen u in staat uw CO2-emissies terug te dringen.
Panasonic oplossingen zorgen niet alleen voor een grotere tevredenheid van klanten, maar zorgen ook voor zekerheid en een lagere energierekening. 
1. Hydronische units om water en koud water te verkrijgen voor zowel verwarming als koeling (Aquarea luchtradiatoren, vloerverwarming en radiatoren..)
2. Productie van warm water voor thuisgebruik met Aquarea of ECO G. 
3. Het gebruik van AHU ventilatie, een brede reeks luchtgordijnen en een ventilatiesysteem dat energie terugwint kunt u de efficiëntie van een installatie vergroten.
4. Hybride oplossing
 • Gas en elektriciteit kan worden gecombineerd indien een grote hoeveelheid warm of koud water nodig is
 • ECO G (gaswarmtepomp)
 • Waterwarmtewisselaar
 • Aquarea HT produceert warm water met een temperatuur tot 65°C
 • Luchtbehandelingskit om de ECO G met de luchtbehandelingsunit te verbinden
 • Wandmodel PKEA om de serverruimte efficiënt te koelen
5. Volledig elektrische 2-weg en 3-weg oplossingen.
Ideaal indien flexibiliteit noodzakelijk is en de beschikbaarheid van elektriciteit geen probleem is.
 • ECOi (Elektrische VRF)
 • Direct expansie-binnenunits
 • Luchtbehandelingskit om de ECOi met de luchtbehandelingsunit te verbinden
 • Wandmodel PKEA om serverruimte efficiënt te koelen
 • Nieuw Panasonic pump down-systeem detecteert lekkage van koelmiddel en activeert de pump down-oplossing.
1. Extra ruimte beschikbaar. Door de modulariteit van onze systemen kunnen onze klanten ruimte vrij maken voor openbaar gebruik. Denk hierbij aan terrassen, zwembaden, vergaderruimte en parkeerplaatsen. 
2. Afsluitkleppen. Indien er plannen zijn voor toekomstige uitbreiding kan de installatie worden gebouwd met units die voorzien in de toekomstige behoefte.
3. Brede reeks binnenunits. Complete serie binnenunits die aan iedere behoefte kunnen voldoen. Alle units worden geleverd met een temperatuursensor voor de aangeleverde lucht en hebben tijdens de bedrijfsvoering een lage geluidsproductie. Dit zorgt voor een maximaal comfort voor uw gasten. 
4. PKEA binnenunit voor de serverruimte. Deze unit zorgt voor constante koeling, zelfs bij temperaturen van -20°C met een hoge efficiëntie. De binnenunit is klaar voor continue bedrijfsvoering en kan eenvoudig worden verbonden met twee systemen zodat deze kunnen worden afgewisseld. De unit kan de serverruimte op slimme wijze koelen met maximale garanties. 
5. Beheer op uw manier. Brede beheermogelijkheden zijn aanwezig, variërend van eenvoudig beheer van gebruikers tot beheer op afstand van het volledige systeem. Een touchpaneel, webserver, beheer van dataverbruik en beheer via een smartphone.. Alles is mogelijk. 
6. Protocol-vriendelijk. Het systeem biedt grote flexibiliteit voor een eenvoudige integratie in uw KNX / EnOcean / Modbus / LonWorks / BACnet projecten. Dit zorgt voor volledige bi-directionele monitoring en beheer van alle functionerende parameters. 
7. Luchtgordijn met gelijkstroomspoel. De reeks luchtgordijnen van Panasonic zijn ontwikkeld voor een gestroomlijnde bedrijfsvoering en efficiënte prestaties.
8. Maximale besparingen op de productie van warm water. Warm water voor zwembaden, sauna's en wasmachines wordt gratis geleverd dankzij de restwarmte die door de ECO G units wordt gegenereerd.