Innovatieve oplossingen voor winkels


Panasonic heeft oplossingen ontwikkeld voor toepassing in winkels en kantoorruimtes. Return on investment speelt hierbij een belangrijke rol. Het comfort in een winkel is van cruciaal belang voor de winkelervaring van klanten. 

Verwarmings- en koelingsoplossingen voor winkels
Panasonic heeft oplossingen ontwikkeld voor toepassingen in winkels en kantoorruimtes waarbij return on investment een sleutelrol speelt. Het comfort in een winkel is van cruciaal belang voor de winkelervaring van klanten. 
Zowel via lokaal beheer als via Panasonic's nieuwe cloud-gebaseerde beheersysteem kan een gedetailleerde status van verwarmings- en koelsystemen worden opgevraagd, geanalyseerd en geoptimaliseerd. Op deze wijze kunnen gebruikers de efficiëntie van de systemen verbeteren, de draaitijden verkorten en de levensduur van units verlengen. 
8 redenen waarom Panasonic de beste oplossing is voor uw winkel:
· Volledige oplossingen
· Flexibiliteit en aanpasbaarheid
· Groen: lage CO2-emissies
· Comfort: hoge klanttevredenheid
· Toekomstige uitbreiding is mogelijk
· Panasonic levert efficiënte systemen die jarenlang aan de verwachtingen blijven voldoen
· Hoge kwaliteit dienstverlening met een Panasonic pro-partner installatieteam
· Het systeem blijft functioneren, ook indien de stroomvoorziening naar maximaal 25% van de verbonden binnenunits wordt onderbroken
1. Multi-energie oplossingen, geschikt voor gas of elektriciteit
De Multi-energie oplossing (geschikt voor gas en elektriciteit) van Panasonic geeft de beste energiebesparingen in combinatie met een flexibele installatie. Panasonic oplossingen kunnen als luchtbehandelingsunits worden aangesloten op direct expansie-systemen, water chillers en ventilatiesystemen.

1a: Gas VRF: ECO G 
1b: Elektrische VRF: ECOi 
1c: Elektrische VRF: Mini ECOi 
1d: Elektrische 1x1: PACi 
1e: Elektrische A2W: Aquarea

2. PKEA buitenunit voor serverruimten
Non-stop stabiele koeling met een hoge efficiëntie bij temperaturen tot -20°C. De units zijn geschikt om continu in bedrijf te zijn en kunnen eenvoudig worden verbonden met twee systemen. Door automatisch tussen deze twee systemen te schakelen garanderen de buitenunits dat de serverruimte koel blijft. 
3. Beheer op uw manier
De oplossingen van Panasonic leveren u een brede reeks beheermogelijkheden, variërend van eenvoudig beheer van gebruikers tot beheer van het volledige systeem via beheerfunctionaliteiten op afstand. U heeft hierbij de keuze uit een aanraakscherm, webserver, beheer aan de hand van verbruik en beheer via uw smartphone… alles is mogelijk!

4. Econavi sensor
De Econavi sensor detecteert aanwezigheid in een ruimte en past de werking van het PACi of VRF airconditioningsysteem ongemerkt hierop aan om het comfort te verbeteren en energiebesparingen te realiseren. 

5. Brede reeks binnenunits
Een brede reeks binnenunits is beschikbaar om aan iedere behoefte te kunnen voldoen. Alle units worden geleverd met een temperatuursensor op de luchtinlaat en hebben een stille werking om het comfort van gasten te garanderen. Leverbaar met een vermogen van 1,5kW tot 30kW. 
6. Hide Away binnenunit voor krachtige en efficiënte luchtvoorziening
Superstille units leveren de ideale luchtvoorziening voor gastkamers in hotels. De units zijn beschikbaar met een capaciteit vanaf 1,5kW, wat nauwkeurig temperatuurbeheer ook in de kleinste kamers mogelijk maakt. De Hide Away binnenunits zijn beschikbaar in twee modellen: een compact model voor ruimtes met een hoogtebeperking (MM unit met een diepte van slechts 200mm) en een versie die 100% verse lucht levert (MF).

7. Luchtgordijn met DX-spoel
De Panasonic reeks luchtgordijnen is ontworpen voor een soepele werking en efficiënte prestaties. 

8. Protocolvriendelijk
De systemen geven u een grote flexibiliteit wat betreft integratie in uw KNX / Modbus / LonWorks / BACnet projecten. Dit maakt volledige bidirectionele monitoring en beheer van alle functionerende meetwaarden mogelijk. U kunt het volledige systeem zowel lokaal als op afstand in bidirectionele modi beheren. 
9. Luchtbehandelingskits voor efficiënte ventilatie
De nieuwe AHU kit is speciaal ontworpen om de efficiëntie te vergroten van het voorverwarmings- of voorkoelingsproces van de ventilator.

10. Energieterugwinunit voor efficiënte werking van het systeem
Panasonic Energy Recovery ventilatoren kunnen het energieverbruik reduceren door warmte die tijdens het ventilatieproces verloren gaat terug te winnen.