Nieuwe TZ/TE compacte stijl

De perfecte airconditioning voor kleine ruimtes in uw woning.


Bekijk product >

Nieuwe TZ met R32 koudemiddel, krachtig en efficiënt.
De nieuwe TZ binnenunits hebben nieuwe afmetingen. Met een breedte van slechts 779mm kunt u de airconditioner boven een deur plaatsen.Milieuvriendelijk R32 gas

Complete reeks
standaard inverter modellen

R410A-/R22-vernieuwing

Superstil! Slechts 20dB(A)

PM2,5 filter

Aerowings om de richting
van de luchtstroom te beheren

Bedrade besturing (optioneel)

5 jaar garantie
Een ‘kleine’ verandering die alles verandert
Niet iedereen is klaar voor verandering. Er zijn sommige die zich tegen de toekomst verzetten. Bij Panasonic geloven we echter in technologieën die het leven van mensen verbeteren. Dit is dan ook de reden dat wij een nieuwe generatie airconditioners op basis van het koudemiddel R32 op de markt brengen: de toestellen zijn eenvoudiger te installeren, milieuvriendelijker en besparen energie. 
Het resultaat? Een betere zorg voor zowel mensen als de planeet. Er zullen altijd mensen zijn die zich verzetten tegen verandering. Wij zeggen echter: Vaarwel gisteren. Hallo R32.


Vandaag Panasonic, morgen iedereen. 
De Europese regelgeving CE 517/2014 verbiedt vanwege milieuredenen het gebruik van gefluoreerde gassen (F-gassen) zoals R410A. Hiervoor geldt een overgangsperiode die loopt van 2017 tot 2030. 

Meer informatie


Nieuwe PM2,5 filter

Panasonic nieuwe PM2,5 luchtzuiveringsfilter verwijdert virussen & allergenen, zelfs op microniveau, uit de lucht en zorgt voor een schoon en comfortabel binnenklimaat.

Wat is PM2,5 en hoe schadelijk is dit? 
PM2,5 is een luchtvervuiler die een drastisch effect heeft op de gezondheid van mensen. De omvang van het zwevende deeltje is dertig maal kleiner dan de dikte van een menselijke haar, wat deze nagenoeg onzichtbaar maakt voor het blote oog.  Het veroorzaakt gevaarlijke problemen aan de luchtwegen, zoals acute bronchitis en longkanker bij zowel oudere mensen als jonge kinderen. 

Panasonic airconditioners met Aerowings zijn voorzien van een buitenontwerp met een brede inlaatgril en een hogere ventilatorsnelheid om een groter luchtvolume te creëren.

Meer comfort met Aerowings
Panasonic's Aerowing functie is voorzien van twee onafhankelijke flappen die de luchtstroom concentreren om u zo snel mogelijk verkoeling te geven. Dit helpt ook de koude lucht gelijkmatig over de ruimte te verdelen.

Superieur beheer van de luchtstroom. 
Aerowings is voorzien van twee onafhankelijke flappen die u meer controle geven over de richting van de luchtstroom. Zonder Aerowings, met een directe luchtstroom, verandert de richting van de luchtstroom nooit. U kunt het dan ook eenvoudig koud krijgen als u aan een continue koude luchtstroom wordt blootgesteld.

Blijvend comfort met Shower Cooling.
Zodra de gewenste temperatuur is bereikt richten de flappen van de Aerowings de luchtstroom op het plafond om een ‘Shower Cooling’ effect te creëren. 

Met een breedte van 799mm
U kunt de airconditioner boven een deur plaatsen.

Shower Cooling
Voordat u het koud krijgt en u zich oncomfortabel voelt, richt Aerowings de luchtstroom omhoog om de koude lucht over een groter gebied te verspreiden. Dit zorgt dat de koude lucht gelijkmatig wordt verdeeld door de ruimte en u comfortabel blijft zonder te worden blootgesteld aan continue rechtstreekse koeling. 


Grotere inlaat
Panasonic airconditioners zijn voorzien van een nieuwe inlaat die 22mm breder is en een verbeterde ventilatorsnelheid die tijdens het opstarten een zeer hoge snelheid bereikt. Het nieuwe ontwerp van de chassis creëert een groter luchtvolume die helpt sneller te koelen. 

Beheer uw airconditioning vanaf iedere locatie
Beheer uw comfort en efficiëntie met het laagste energieverbruik met Internet Control. 
Panasonic biedt zijn klanten baanbrekende technologie, die speciaal is ontworpen om zeker te stellen dat onze airconditioningsystemen maximale prestaties leveren. Dankzij de internetapplicaties die Panasonic voor u heeft gecreëerd, kunt u de airconditioning vanaf iedere locatie in de wereld beheren, uitgebreid monitoren en aansturen met alle functionaliteiten die uw beheerpaneel thuis biedt.

Ontdek meer

Maximale besparingen voor uw woning


TZ COMPACTE STIJL • R32 GAS


TE COMPACTE STIJL INVERTER • R410A GAS

Meer informatie