Nieuwe veelzijdige en efficiëntie ventilatorconvectoren.

Ventilatorconvectoren compatibel met Aquarea en VRF-systemen


Nieuwe reeks ventilatorconvectoren 
De nieuwe ventilatorconvectoren van Panasonic zijn eenvoudig te installeren, produceren minder geluid en leveren verbeterde prestaties. De verbeteringen zijn aangebracht op basis van feedback van klanten. 

De nieuwe ventilatorconvectorreeks bestaat uit een compact kanaalmodel voor zowel residentieel als commercieel gebruik en een model voor hoge statische druk voor commerciële toepassingen. De reeks is gecertificeerd door Eurovent en wordt geleverd inclusief opvangbak en filter. De units zijn voorzien van een energiezuinige ventilatormotor. Eenvoudig te onderhouden en eenvoudige toegang. 

1

Innovatie voor een
optimaal comfort

Nieuwe ventilatorconvectoren voor verwarmen en koelen met zes capaciteiten van 2,4 tot 14,8kW in koelmodus en 3,0 tot 19,kW in verwarmingsmodus. In combinatie met een Aquarea of VRF-systeem kunnen de ventilatorconvectoren gedurende het volledige jaar comfort leveren. 

2

Energiezuinige
ventilator

Vijf instelbare snelheden. De units zijn voorzien van een ventilatormotor voorzien van een dynamisch gebalanceerd centrifugaal wiel met dubbele inlaat en voorwaarts gerichte schoepen die specifiek is ontworpen om een optimale luchtstroom te creëren.

3

Efficiënte spoel
van hoge kwaliteit

Gefabriceerd uit kopere buizen voorzien van aluminium vinnen voor warmteoverdracht met maximale efficiëntie. Voorzien van een spoel met drie rijen voor gekoeld water.

4

Eenvoudige en flexibele 
installatie

· G2 zuigluchtfilter aan beide zijden en aan de onderzijde
· Inclusief opvangbak