De nieuwste generatie airconditioners

Met zijn baanbrekende technologie streeft Panasonic naar het creëren van een beter leven en een betere wereld door voortdurend bij te dragen aan de evolutie van de maatschappij en het geluk van mensen overal in de wereld.

Continue verbetering

Bij Panasonic weten we dat het beste nog moet komen. Daarom blijven we onze airconditionings- en warmtepompoplossingen continu doorontwikkelen. We werken altijd aan het verbeteren van onze technologie; op zoek naar de meest efficiënte oplossingen die onze klanten geld besparen.

Onze technici en ontwerpers anticiperen op toekomstige behoeften. We streven ernaar om kleinere, stillere efficiënte oplossingen te produceren - met betere technologische functionaliteiten - waarmee het energieverbruik kan worden verlaagd terwijl de gebruiker profiteert van de juiste temperaturen.

Blik op de toekomst en uitdagingen aangaan

Panasonic past de technologieën van morgen toe om een oplossing te bieden voor de behoeften van vandaag. Hierdoor staat het bedrijf al sinds 1918 garant voor innovatie. 'Mensen' en dan vooral het 'leven van mensen' staan altijd centraal in onze activiteiten, die erop zijn gericht een beter leven voor onze klanten te creëren. Deze niet-aflatende betrokkenheid kenmerkt Panasonic al vele jaren.

Nu hebben we ons als doel gesteld om overal 'beter leven' te realiseren. Dit houdt in dat in de vele omgevingen waarin onze klanten actief zijn, zoals thuis, kantoor, winkel, auto, vliegtuig, maar ook de stad, we niet alleen hardware bieden, maar ook totaaloplossingen met software en diensten. We werken aan het verwezenlijken van het concept 'A Better Life, A Better World' waarmee we tegemoet komen aan de wensen van elke individuele klant.

We doen dit door optimaal gebruik te maken van de sterke punten die we bij Panasonic sinds jaar en dag in onze divisie voor consumentenelektronica ontwikkelen, en die van onze zakenrelaties met hun diepgaande kennis op vele terreinen. Deze krachten hebben we gebundeld in ons concept van 'cross- value innovation', oftewel innovatie door het samenvoegen van verschillende waarden. Op deze manier creëren we nieuwe waarde. Dit is de nieuwe, uitdagende taak die we op ons nemen.