Nieuwe buitenunit van Panasonic biedt efficiëntie en flexibiliteit

20/06/2017

De nieuwste generatie PACi-units van Panasonic, de PE2-serie, biedt installateurs en eindgebruikers een krachtig en efficiënt verwarmings- en koelsysteem voor kleine commerciële toepassingen.

De nieuwe lijn bestaat uit twee standaardmodellen met vermogens van 6 kW en 7,1 kW, en drie Elite-units met vermogens 3 ,6, 5 en 6 kW. Bij integratie met een 4-weg cassette biedt de Elite-serie hoge A++ SEER- en SCOP- efficiëntiewaarden. De PACi-lijn kan ook worden aangesloten op wand units, kanaalunit en plafondbinnenunits.

Extra flexibiliteit voor installateurs
Zowel het ontwerp als alle onderdelen van de nieuwe PACi-units zijn geoptimaliseerd voor maximale efficiëntie. Zo zijn de units voorzien van de nieuwe Panasonic-compressor die voor verbeterde energieprestaties zorgt. De compacte, lichtgewicht units zijn eenvoudig te installeren. De leidinglengte van 40m geeft installateurs extra flexibiliteit, zodat ze de unit indien nodig verder van de binnenunit kunnen plaatsen.

Combinatie met CZ-RTC5A afstandsbediening
De nieuwe Elite Series ondersteunt het gebruik van Panasonic‘s bedrade afstandsbediening CZ-RTC5A, die de eindgebruiker volledige controle over zijn airconditioning- en verwarmingssysteem geeft. Een belangrijk kenmerk van de CZ-RTC5A-afstandsbediening is de eenvoud waarmee de timer en bijbehorende timerfuncties voor zijn airconditioning kunnen worden ingesteld. Als de afstandsbediening wordt aangesloten op een unit uit de PE2-serie, toont het scherm het energiegebruik van deze unit. Bij bepaalde toepassingen kan de controller het energiegebruik reduceren, door gebruik van de besturingssoftware in combinatie met de timer.

Compromisloze kwaliteit
Met de Elite-serie bouwt Panasonic internationaal voort op de traditie van compromisloze kwaliteit. Dit doet het door optimale producten te ontwikkelen en te produceren, voor levering aan klanten over de hele wereld. De Panasonic PE2-serie biedt efficiënte, krachtige prestaties, en flexibiliteit voor installateurs en eindgebruikers. Er wordt een complete verwarmings- en koeloplossing mee aangeboden voor toepassing in kleine kantoren en winkelomgevingen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleinste capaciteit 3,6 kW - met 40m leidinglengte 
  • Uitstekende A++ SEER- en SCOP-waarden 
  • Ondersteunt CZ-RTC5A controller 
  • Compromisloze kwaliteit uit Japan

De nieuwe PACi-modelnummers:

  • Elite buiten: U-36PE2E5A, U-50PE2E5A, U-60PE2E5A 
  • Standaard buiten: U-60PEY2E5, U-71PEY2E5

Bezoek voor meer informatie www.aircon.panasonic.eu/NL_nl/