Panasonic introduceert nieuwe airconditioning-binnenunits

20/06/2017

De nieuwe TZ aircobinnenunits van Panasonic zijn compact, efficiënt en stijlvol. Ze zijn voorzien van geavanceerde luchtfilters en hebben bovendien een zeer laag geluidsniveau. Hiermee vormen ze de optimale keuze voor het creëren van een uiterst comfortabel binnenklimaat.

De TZ-lijn airco-binnenunits hebben de zeer hoge energie-efficiëntielabels A ++ en A +. Daarmee zijn gebouweigenaren verzekerd van de meest comfortabele omgeving, zonder dat dit samengaat met hoge energierekeningen.

Nieuw koudemiddel
De TZ-units maken gebruik van koudemiddel R32, dat de prestaties verhoogt en ervoor zorgt dat aan de meest recente koudemiddelwetgeving wordt voldaan. R32 levert een veel kleinere bijdrage aan het broeikaseffect dan andere veelgebruikte koudemiddelen. Mocht zich ooit een koudemiddellek voordoen, dan heeft dat dankzij dit middel veel minder gevolgen voor het milieu.

De TZ-serie hebben beide een nieuw, compact ontwerp met een stijlvolle mat-witte afwerking. Hierdoor heeft de installatie aanzienlijk minder ruimte nodig en passen de units binnen ieder interieur. Met een unitbreedte van slechts 799mm passen de units goed in de ruimte boven een gemiddelde deur. Hierdoor bieden ze een perfecte oplossing voor het koelen van een woonruimte of gang. Het geluidsniveau van de TZ- modellen is met slechts 20 dB (A) extreem laag. Het feit dat ze de rust niet verstoren, is van cruciaal belang als mensen willen slapen, werken of ontspannen.

Schonere lucht
Comfort is het meest belangrijke aspect in ieder huis, en de TZ-binnenunits dragen hier in hoge mate aan bij. De units beschikken over een fijnmazig luchtfilter dat PM2.5-deeltjes uit de binnenkomende lucht verwijdert. Zo wordt een gezonde leefomgeving gewaarborgd, iets dat zeker in de grote steden van groot belang is. De TZ-modellen beschikken ook over Aerowings-technologie om de koude lucht evenwichtiger in een kamer te verspreiden, zodat aanwezige personen geen last krijgen van koude luchtstromen.

De TZ-series zijn verkrijgbaar in 7 verschillende vermogens, en daarmee geschikt voor gebruik in een breed scala aan projecten en toepassingen. Ze bieden een nieuwe airconditioning-oplossing die een comfortabele omgeving, efficiënte prestaties en een aangenaam esthetisch ontwerp combineren. De nieuwe binnenunits kunnen ook worden toegepast met Panasonic’s ‘Free Multi’-lijn, waarmee tot vijf binnenunits kunnen worden aangesloten op één enkele buitenunit.

Belangrijkste kenmerken:

  • Nieuw compact ontwerp, slechts 799 mm breed 
  • A ++ / A + efficiëntielabel 
  • PM 2.5-filter voor gezondere luchtkwaliteit 
  • Laag geluidsniveau - 20 db(A) 
  • Nieuw koudemiddel R32 
  • Geschikt voor multi-split

Nieuwe modelnummers Compact Style TZ:

  • TZ, Nieuw koudemiddel R32: KIT-TZ20-TKE, KIT-TZ25-TKE, KIT-TZ35-TKE, KIT-TZ42-TKE, KIT-TZ50-TKE, KIT-TZ60-TKE, KIT-TZ71-TKE

Bezoek voor meer informatie www.aircon.panasonic.eu/NL_nl/