Arnt Fahlstrøm er Panasonic Heating & Coolings nye Area Sales Manager i Norge

Arnt Fahlstrøm er Panasonic Heating & Coolings nye Area Sales Manager i Norge

av 06-07-2020 Pressemelding


I 1994 startet han som montør i Midt-Troms Kjøleservice. 25 år, mange erfaringer og et eget selskap senere er Fahlstrøm klar for å ta Panasonic Heating & Cooling i Norge til nye høyder i rollen som Area Sales Manager. Han legger ikke skjul på at han har høye ambisjoner for bedriftens vekst i Norge. – Det er spennende å komme inn i en bedrift med en så solid grunnmur som Panasonic Heating & Cooling har i Norge, og få lov til å bygge videre på dette. Vi skal se resultater både på kort og lang sikt, sier Fahlstrøm, som allerede er i gang med å ansette selgere og tekniske spesialister som skal sørge for økt salg i det norske markedet.

Styrker internkulturen

Fahlstrøm har ambisjoner om å samle det voksende teamet i Stavanger. Det første han vil i gang med å skape et arbeidsmiljø og en kultur der de ansatte gleder seg til å komme på jobb. – Mens selgerne skal dekke hele landet, ønsker jeg å samle support i Stavanger. Å sitte nært gjør at vi kan spille hverandre bedre, få en ekte følelse av å jobbe i et team og være en del av noe stort, forklarer Fahlstrøm. Han er ikke i tvil om at kundene får bedre opplevelser når de ansatte er stolte av det de gjør og brenner for faget.

Skal selge opplevelser

Selv om Fahlstrøm har fokus på salg, vekst og markedsandeler, er han like opptatt av produktet han selger og kundenes opplevelse og merverdi. – Markedet for varmepumper i Norge er tøft, og det er først og fremst fokus på pris. Men vi selger ikke bare en varmepumpe, vi selger en opplevelse. Kunden har tatt en stor beslutning i å investere i en varmepumpe, det gir komfort og merverdi i mange år. Fremover skal vi ha fokus på gode kundeopplevelser før, under og etter salg og installasjon, avslutter Fahlstrøm. Fahlstrøm kommer fra en stilling som fagsjef/prosjektingeniør hos ABK-Qviller. Ledererfaring kombinert med stå-på-vilje, ambisjoner og teknisk og faglig kunnskap gjør ham til den riktige mannen for å styrke Panasonic Heating & Coolings team og posisjon i det norske markedet.