Aquarea All in One Compact J generacije R32

Efikasno rešenje za grejanje, hlađenje i toplu vodu za domaćinstvo koje štedi prostorAquarea All In One obezbeđuje toplu vodu za domaćinstvo, grejanje i hlađenje iz jedne integrisane kompaktne jedinice.

Prilagođava se vašem domu


Asortiman Aquarea All in One Compact je izuzetno fleksibilan. U opsegu od 3 kW do 9 kW možete naći opcije za manju početnu investiciju i niže operativne troškove. Ako imate dobro izolovan dom, zašto instalirati gabaritnu opremu koja će koštati više i imati  veće operativne troškove? 

Asortiman Aquarea All in One Compact u potpunosti prilagođava sistem potrebama vašeg doma bilo da je nov ili renoviran. U stanju je da dostigne izlaznu temperaturu vode od 60 °C i omogućava nivo fleksibilnost postavljanja zahvaljujući velikoj dužini cevi do 50 m između unutrašnje i spoljašnje jedinice (pogledajte tabelu ograničenja za svaki model).

Ušteda energije znači uštedu novca


Panasonic Aquarea toplotne pumpe su pametan izbor za uštedu u grejanju zato što pružaju uštedu do 80% troškova grejanja u odnosu na električna grejna tela.

Aquarea jedinice dostižu klasu A u opsegu od A do D u režimu grejanja i klasu A u opsegu od A do F u režimu tople vode za domaćinstvo, a sve obezbeđuju velike uštede na računima za struju. Potrošnja može dodatno da se smanji povezivanjem fotovoltaičnog solarnog panela sa sistemom.

Prilagođava se vašim potrebama.


Panasonic Aquarea toplotne pumpe proizvode grejanje, hlađenje i toplu vodu za domaćinstvo putem jednog sistema koji se može povezati sa podnim grejanjem, radijatorima i jedinicama spirala za ventilatore. U renovatorskim projektima Aquarea može da se integriše u postojeće sisteme grejanja. Aquarea je u stanju da dostigne izlaznu temperaturu vode od 60 °C i omogućava visoku fleksibilnost postavljanja zahvaljujući velikoj dužini cevi do 50 m između unutrašnje i spoljašnje jedinice (pogledajte tabelu ograničenja za svaki model). U opsegu od 3 kW do 9 kW uvek postoji opcija za manju početnu investiciju i niže operativne troškove.

Više unutra, više prostora za vas


Aquarea All in One Compact je ultimativno rešenje za uštedu prostora. Kod isporuke efikasnog grejanja, jedinica generiše toplu vodu za domaćinstvo i štedi je unutar rezervoara od nerđajućeg čelika kapaciteta zapremine 185 L sa dobrom izolacijom za smanjenje energetskih gubitaka. Potpuno integrisani elementi smanjuju broj dodatnih delova, skraćuju vreme postavljanja i obezbeđuju više prostora u okolini. Njene dimenzije od 598 x 600 mm, standardna veličina drugih velikih aparata, olakšavaju integraciju i omogućavaju jednostavnu i urednu instalaciju u kuhinji.

Zašto Panasonic?


Za dalju uštedu energije treba kombinovati Aquarea All in One Compact sa jedinicom za ventilaciju za stambene objekte radi uštede prostora i obezbeđivanja visokoefikasnog rešenja za grejanje, hlađenja, ventilaciju i toplu voda za domaćinstvo.

Tehnologija za uštedu prostora


Rešenja za uštedu prostora idealna za instalacije u ograničenom prostoru.

· Hidro kit i rezervoar u jednoj kompaktnoj jedinici 

· Standardne dimenzije 598 x 600 mm

· Akumulacioni rezervoar nije neophodan

· Dužina cevi do 50 m

· Moderan daljinski upravljač može da se postavi na razdaljini od do 50 m od unutrašnje jedinice

· Jedinica za ventilaciju sa povratom toplote predviđena za stambene objekte može da se instalira iznad uređaja
Aquarea All in One: najbolja Panasonic tehnologija za vaš dom


Aquarea All in One na pametan način integriše najbolju tehnologiju hidrokita sa rezervoarom od nerđajućeg čelika premijum kvaliteta koji ne zahteva održavanje.


All in One sa vakuumskim izolacionim panelom (VIP)


Panasonic U-Vacua™ je vakuumski izolacioni panel visokih performansi (VIP) sa veoma niskom toplotnom provodljivošću čije su performanse oko 19 puta bolje u odnosu na standardnu uretansku penu.

Sadrži komponente visokog kvaliteta:


· Rezervoar od inoksa zapremine 185 l koji ne zahteva održavanje

· Pumpa za vodu promenljive brzine (klasa A)

· Magnetni filter sa zaustavnim ventilima

· Ekspanzioni sud

· Senzor vrtložnog protoka

· Rezervni grejač

· Sigurnosni ventil

· Ventili za prečišćavanje vazduha

· Uključuje 3-smerni ventilNa koji način kompanija Panasonic doprinosi objektima sa skoro nultom potrošnjom energije (NZEB)


Kompanija Panasonic je posvećena razvoju proizvoda veće energetske efikasnosti.

Naša stručnost stečena tokom godina pomogla je lansiranju niza proizvoda koji doprinose društvu bez emisija ugljen-dioksida.

Visokoefikasna Panasonic rešenja mogu da olakšaju značajno smanjenje potrošnje energije u kući:

· Aquarea High Performance toplotna pumpa za zagrevanje i hlađenje prostorija i za proizvodnju tople vode za domaćinstvo

· Aquarea Smart Cloud za nadzor energije

· Ventilacioni sistem za povrat toplote

· Fotovoltaični paneli za proizvodnju obnovljive energije na lokacijiTehnologija za budućnost

Rashladni gas R32: „Mala“ promena koja menja sve

Panasonic preporučuje R32 zato što je ekološki bezbednije rešenje. U poređenju sa R22 i R410A, R32 ima veoma nizak potencijalni uticaj na smanjenje ozonskog omotača i globalno zagrevanje.


1. Inovacija u postavljanju

· Ovo rashladno sredstvo je 100% čisto i zato olakšava reciklažu i ponovno korišćenje


2. Ekološka inovacija

· Nula uticaja na ozonski omotač

· 75% manje uticaja na globalno zagrevanje u poređenju sa R410A


3. Ekonomična inovacija po pitanju potrošnje energije

· Niži troškovi i veća ušteda

· Veća energetska efikasnost od R410AAquarea Smart Cloud: Najnaprednija kontrola grejanja za danas i za budućnost.

Aquarea Smart Cloud za krajnje korisnike

Jednostavno i moćno upravljanje energijom

Aquarea Smart Cloud predstavlja mnogo više od jednostavnog termostata za UKLJUČIVANJE ili ISKLJUČIVANJE uređaja za grejanje. To je moćna i intuitivna usluga za daljinsko upravljanje opsegom goriva za funkcije grejanja i tople vode uključujući nadzor potrošnje energije.


Kako funkcioniše?

Povežite sistem Aquarea J i H generacije sa oblakom koristeći bežičnu ili žičnu LAN mrežu. Korisnik se povezuje sa portalom u oblaku za daljinsko upravljanje svim funkcijama jedinice i može takođe da dopusti partnerima da pristupe prilagođenim funkcijama za daljinsko održavanje i nadzor.


POGLEDAJTE DEMONSTRACIONI VIDEOAquarea Smart Cloud radi sa IFTTT-om