Aquarea HT

Aquarea HT može da proizvede temperaturu protoka od 65 °C što je čini idealnom visokoefikasnom zamenom za kotlove na ulje/gas koji su povezani sa visokotemperaturnim radijatorima.


Pogledajte proizvod >

Ekološki izvor energije radi sa postojećim radijatorima.

Aquarea HT (9 kW i 12 kW) vam dozvoljava da zamenite tradicionalni izvor toplote (kao što su ulje ili gas) i da istovremeno održite postojeće stare radijatore da bi se obezbedilo što je moguće manje ometanje u domu.

Aquarea HT: Velike uštede i nizak CO2.

Prednosti zamene tradicionalnih grejnih sistema sa Aquarea HT su jasne: Smanjene emisije CO2, buduća kontrola operativnih troškova.
Panasonic toplotne pumpe su mnogo efikasnije od kotlova na fosilna goriva i pomažu vam da ostvarite energetske ciljeve vaše kuće.

Godišnja ušteda sa Aquarea HT.

Operativni troškovi* (evra/godišnje)

Panasonic toplotna pumpa

Ulje

Gas

* Za kuću od 170 m² i gubitak energije od 40 W/m², u uslovima centralne Evrope, minimalni uslovi na otvorenom -10 °C.

Pametan rad sa dva zasebna grejna elementa.

Korišćenjem Aquarea upravljača za rad sa dva zasebna grejna elementa sada postoji mogućnost da se kombinuju različiti izvori toplote (bojler sa toplotnom pumpom) što omogućava podešavanje sistema za rad na najefikasniji način.

Toplotna pumpa + bojler sa rezervoarom za toplu vodu kontrolisani pametnim kontrolerom za režim rada sa dva zasebna grejna elementa.

Jednostavna instalacija.

Toplotne pumpe sa izvorom vazduha se jednostavno instaliraju. Oni ne zahtevaju dimnjak, priključak za gas ili rezervoar za ulje/tečni naftni gas. Potreban je samo priključak za napajanje.

Aquarea HT kompanije Panasonic je veoma efikasna, čak i pri niskim spoljnim temperaturama.

Kapacitet grejanja (kW) od 9 kW HT (WH-SHF09F3E5).
Voda na:
COP (Koeficijent efikasnosti pri grejanju) od 9 kW HT (WH-MHF09G3E5).
Voda na:

Kapacitet grejanja od 9 kW HT pri protoku na 35 °C.
Kapacitet grejanja od 9 kW HT pri protoku na 35 °C.

Asortiman Aquarea HT se lako instalira i dostupan je sa nominalnim izlaznim snagama za grejanje od 9 kW ili 12 kW. Može biti monofazni ili trofazni, u verziji sa dvostrukim blokom ili monoblokom.