Najbolji komercijalni projekat

Komercijalna primena često može da bude zahtevna, sa ograničenjima na licu mesta, kratkim rokovima i zahtevima visokih performansi. U slučaju velike potrošnje, zahtevi za proizvodne potrebe grejanja, hlađenja i tople vode su od najveće važnosti kako bi se na ekološki način kreiralo prijatno okruženje.

Sudije će birati najbolji komercijalni projekat koji predlaže rešenja koja će nesmetano obezbediti izvanredne performanse tokom cele godine istovremeno uzimajući u obzir važnost povezivanja na daljinsko upravljanje grejanjem i hlađenjem. Prijave je potrebno dostaviti u ime instalatera ili projektanta koji je ugradio Panasonic-ove sisteme u okviru komercijalne ili industrijske svojine poput kancelarije, poslovnih prostorija, server sale, proizvodnog pogona ili sličnog komercijalnog prostora.Kriterijumi za procenu:


Komercijalni ili industrijski projekat


Komercijalni označava kancelarije, industrijske pogone, fabrike, banke i finansijske ustanove, škole, javne objekte i ostale slične organizacije, ali ne i prodavnice ili maloprodajne prostore


Je li projekat nov i inovativan?


Je li projekat ekološki prihvatljiv / održiv?


Ostvaruje li značajne energetske uštede?


Je li primer dobre/najbolje prakse u arhitekturi?


Pokazuje li dobru integraciju Panasonic proizvoda?Rok za prijavljivanje je 15. novembar 2021.


Učestvujte u PRO Awards '21

 

Planirate da se prijavite na konkurs PRO Awards? Pošaljite prijavu za četvrtu sezonu 2021.


SLANJE NOVE PRIJAVE 

-->