Nova Etherea sa nanoe™ X tehnologijom


Pametno rešenje da bi vaš dom bio čist, udoban i prijatan


Pametna nova Etherea dolazi sa nanoe™ X tehnologijom sa prednostima hidroksilnih radikala. S naprednim opcijama kontrole, stilski dizajn i inteligentne funkcije, Etherea je projektovana da vaš dom učini udobnim, čistim i idealnim mestom boravka.


Pogledajte Etherea u mat beloj boji R32


Pogledajte Etherea srebrne boje R32

Novi dizajn


Uglađeni dizajn za optimalni učinak 

Panasonic je pažljivo dizajnirao novi uređaj Etherea kao uglađeno i stilizovano rešenje koje se uklapa u sve enterijere. Njen elegantan, monolitni dizajn je robusan i pruža mogućnost za klima-uređaj visokih performansi, sa velikim prostorom za izbacivanje vazduha i optimalnim učinkom.  

Kvalitet vazduha

  • nanoe™ X, tehnologija sa prednostima hidroksilnih radikala
  • Radi na prečišćavanju vašeg vazduha tako enterijer vašeg doma bude čistije i prijatnije mesto tokom celog dana


Pametna kontrola

  • Integrisan ugrađeni Wi-Fi
  • Napredne kontrole preko pametnog telefona
  • Kompatibilnost sa Google Assistant i Amazon Alexa aplikacijama

* Google, Android, Google Play i Google Home su zaštitni znakovi kompanije Google LLC. Amazon, Alexa i svi povezani logotipovi su zaštitni znakovi kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih povezanih lica. Dostupnost usluga glasovnog asistenta zavisi od zemlje i jezika. Više informacija o postavljanju: https://aircon.panasonic.com/connectivity/application.html.Visoka efikasnost

  • Vrhunska klasa energetska efikasnost do A+++ za grejanje i hlađenje


Vrhunska udobnost

  • Aerowings 2.0, krilca od kraja do kraja poboljšavaju prijatan protok vazduha
  • Super tihi ambijent (19dB(A))


Ravnoteža prirode u zatvorenom prostoru

 

nanoe™ X: Poboljšava zaštitu 24 časa 7 dana u nedelji

Radi na prečišćavanju vašeg vazduha tako enterijer vašeg doma bude čistije i prijatnije mesto tokom celog dana. nanoe™ X radi zajedno sa funkcijom grejanja ili hlađenja kada ste kod kuće i može da radi nezavisno dok ste odsutni. Dajte klimatizaciji snagu da poveća zaštitu u kući sa nanoe™ X tehnologijom i praktičnom kontrolom preko Panasonic Comfort Cloud aplikacije.


Čisti vazduh dok ste odsutni

Ostavite nanoe™ režim UKLJUČEN da bi onemogućio određene zagađivače i uklonio mirise pre nego što se vratite kući.


Poboljšava vaše okruženje kada ste kod kuće

Uživajte u čistijem, udobnom prostoru sa svojim voljenima.Napredno pametno upravljanje i glasovni asistent

Napredno upravljanje pametnim telefonom za Vaš klima-uređaj

Panasonic je posvetio vreme i resurse za razvoj inteligentne tehnologije koja poboljšava doživljaj i nudi niz prednosti. Etherea je kompatibilna sa aplikacijom Comfort Cloud kompanije Panasonic, koja je projektovana za upravljanje svim funkcijama sistema preko pametnog uređaja.


Više o aplikaciji Comfort Cloud
Tehnologija za vrhunski komfor


Predstavljanje tehnologije Aerowings 2.0

Aerowings tehnologija kompanije Panasonic sastoji se od dve nezavisne fleksibilne lopatice koje koncentrišu protok vazduha za grejanje ili hlađenje prostorije u najkraćem mogućem vremenu i pomažu da se rasporedi ravnomerno u prostoriji.

Zahvaljujući većoj pomoćnoj lopatici (72 mm), koja je više nego dvostruko veća od drugih konvencionalnih dizajna, podizanje protoka vazduha je dodatno poboljšano.


Novo difuzno grejanje 

Za grejanje, Aerowings 2.0 oslobađa koncentrovani protok vazduha nadole kako bi postigao efekat sličan podnom grejanju, a zatim se podiže i ispunjava prostoriju.


Novo širenje hlađenja 

Aerowings 2.0 ima novu funkciju širenja hlađenja koja omogućava da se protok vazduha ravnomerno koncentriše prema plafonu kako bi se postiglo prijatno hlađenje u celoj prostoriji, lagano širi vazduh nadole umesto da sve vreme duva prema jednom predmetu u prostoriji dok ga ne zaledi. 


Vrhunska udobnost i visoka energetska efikasnost


Uglađeni dizajn sa daljinski upravljačem koji se lako koristi 

Daljinski upravljač koji se lako koristi ima ergonomski dizajn sa konusnim zadnjim delom kućišta za najudobniji položaj u ruci. Novi, intuitivni dizajn upravljača omogućava lako rukovanje, sa pet praktičnih tastera za brzi pristup. Upravljač takođe ima minimalistički dizajn sa tasterima koji se ređe koriste sakrivenim ispod kliznog poklopca.


Visoko energetski efikasan za sve vaše potrebe 

Ako zahtevi klimatizacije premašuju okvir jedne prostorije, kompanija Panasonic pruža opsežan asortiman mogućnosti sa do multi split rešenjem. 

Multi split rešenje nudi visoku fleksibilnost, jer se 2 do 5 unutrašnjih jedinica mogu povezati sa jednom spoljašnjom jedinicom. Širok asortiman kompatibilnih unutrašnja jedinica uključuje Etherea i TZ zidne jedinice, podnu konzolu i kanalsku jedinicu.


Ekološko rashladno sredstvo R32

R32, inovativno rashladno sredstvo na sve moguće načine: lako se instalira, a u poređenju sa drugim rashladnim sredstvima ima mnogo manji ekološki uticaj i štedi energiju.

Rezultat? Veća dobrobit za ljude i za planetu.